Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד צמוד ל2 מכוני טסט גדולים בתלפיות בירושלים ולא יצא לי לראות פעם אחת פרארי נכנסת למסלול טסט.

שאלתי את העובדים שם שאני מכיר מזה כמה שנים, אם עברה פה למבורגיני או פרארי במסלול טסט. עשו לי עם האצבע של מה אתה מטורלל? 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם לא היית מוחק את הווטסאפ שלך, הייתי מעביר לך עכשיו..

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יימח ויידח האפליקציה המקוללת הזאת.

מה רע להעלות לפה את התמונה לרווחת כולם?

מחק מעט מן המספר זיהוי של הרכב והעלה.

ובאמת שלא ראיתי. ראיתי מלא דברים הזויים:

משאבת בטון

מערבל בטון

נגרר של סוסים {בטוח אמרו לו שהוא לא עובר טסט כי אין סוס בעגלה}

עוקב של מים

מיכלית

טרקטור

20 אוטובוסים של אגד אחד אחרי השני {תחשוב על זה שהבעל אומר לאישתו: מאמי, אני ראשון בתור אהיה.7 בבוקר אני שם,מתקתק הטסט 10 דקות ומגיע להוציא הילדים לבית ספר ואז מגיע לשם ורואה את התור הזה- אין קללה שהוא לא השאיר- בכל השפות}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

זה מה שהתכוונתי, אתמול לא הייתה לי נגישות למחשב לצורך מחיקת המספר.

WhatsApp Image 2021-02-01 at 23.05.55.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס זה מראנלו ישנה שהגיע ביבוא אישי פעם למישהו מקורב בטח של יבואן פיאט.

אני רוצה לראות פרארי 458 לדוגמא ולמבורגיני בטסט.

יושבות על המכשיר שבודק את הברקסים ושובר את כל הרכבים {זה הבדיקה שאני הכי שונא . רכב נמוך אוכל שם מרורים!}

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...