Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני בקרוב מתכוון למכור את רכבי אך הוא עבר תאונה אחת שבה הוחלף חלקי פח בלבד( טמבון מכסה מנוע ) שמאי לא קבע ירידת ערך. 

השאלה היא אם שמאי לא קבע ירידת ערך אז מבחינה טכנית אין סיבה להוריד במחיר של הרכב בעקבות התאונה נכון?( אמר לי אדם שמעוניין לקנות שאם הוא ירצה למכור את האוטו עוד חצי שנה התאונה תשפיע ממש). 

עריכה אחרונה על ידי Therabrab
פורסם

אם זה רכב חדש משהו ,אם מדובר ברכב בן מספר שנים כמעט כלום.

נסיון לעבוד עליך שתוריד מחיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם זה רכב חדש יחסית, בתור קונה הייתי מוריד במחיר או שם בעדיפות שניה אחרי רכבים נקיים מתאונות. החלקים שמוחלפים לעולם אינם ברמה של החלקים שהגיעו מהמפעל, גם אם הם מקוריים, כנ"ל עם איכות הצביעה של מכסה המנוע.
אבל לא יותר מדי. על רכב ששווה 100K סביר שיורידו אותך ב 1000 עד 3000, יותר מזה זה באמת ניסיון לעבוד עליך.
גם שיקול הדעת של השמאי נישמע תמוה. שמאי מטעם חברת הביטוח ?

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

• תוכן חדש...