Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki cross over sx4-אגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי crossover ומכוח המציאות ,לפעמים אני חייב להחנות במקום שהוא ירידה קטנה ושלולית השאלה שלי היא כזו, כמה מסוכן זה מבחינת חדירת מים לאגזוז ,האם גם שהרכב לא מונע יש סיכון שיחדרו מים למנוע מהאגזוז?

תודה מראש.

פורסם

תעביר למצב ידני,ותשאר על הילוך 1 ותן הרבה גז לכיווון ה5 אלף סלד שאתה עובר שלולית עמוקה.

אתה רוצה להחנות את הרכב כבוי בשלולית בעומק שמגיע לאגזוז? 

פורסם

העומק ממש לא מגיע לאגזוז ,לעבור שלולית אני יודע השאלה היא במידה ויש הצפה והמים מגיעים לאגזוז זה יכול להכנס אל המנוע מהאגזוז ולעשות נזק גם שהרכב לא מונע?

פורסם

עד כמה עמוקים המים ? אם מגיעים רק לגובה האגזוז אין לך בעיה, כשתתניע הכול יצא

הם יכנסו לאגזוז אבל בטח שלא יגיעו אל המנוע, כשאתה מתניע תיתן גז ותאפשר למים שנכנסו לצאת.

אם מפלס המים ממש גבוה זה כבר משהו אחר וגם אז לא האגזוז מה שמטריד אותי אלא שאיבה של מים למנוע בעת ההתנעה אבל כדי שהם יגיעו לגובה שיעשה לך נזק כנראה שכשתכנס לאוטו תגלה שיש בתוכו אמבטיה ואז ההתנעה תהיה הקטנה שבבעיות שלך...

• תוכן חדש...