Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, ליפיגו כתב:

זה צעד מתבקש בדרך להפיכת הרכב לאוטונטמי ( דרגות 4 - 5 ) לחלוטין. 

צריך להעביר את הזמן איכשהו בדרך לאילת.. 

שת"פ הבא של מרצדס יהיה עם נטפליקס.

מה מתבקש בזה? למה לא לשים פשוט שקע טעינה ללפטופ/טלפון שלך וזהו?

במיוחד ברכב אוטונומי, שכנראה לא יהיה בבעלות פרטית אלא ישמש כתחבורה לפי דרישה - אתה לא תרצה להתחבר לחשבון הנטפליקס שלך ברכב ציבורי. אתה תעדיף לצפות בתכנים שלך על המכשיר שלך שהבאת מהבית וכבר מחובר לכל החשבונות שלך. כל מה שאתה צריך זה שהצפייה לא תשתה לך את כל הסוללה. בשום כלי תחבורה ציבורית היום אין "מסכי בידור" לנוסעים. אפילו במטוסים הם מתחילים להיעלם עם התרחבות הזמינות של וויי-פיי בטיסות.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מתבקש .. מתבקש..

אם נופלת עלי "נסיעה" (לא נהיגה כמובן), כשבדיוק יש דרבי, או מכבי ביורוליג , אז להתרווח בסבבה מול מסך כמה שיותר גדול,

שכבר מחובר לכל ספקיי התכנים שלי זה יופי של דבר.

נשמע יותר אטרקטיבי מהטלפון שלי ( 6"  כן)?

אולי זה אני.

ת'כלס זה עולם חדש לחלוטין, שלא מחובר יותר מדי לכמעט שום דבר ממה שנכתב באתר הזה ב 15 שנים אחרונות.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

זה יכול לעבוד רק בתנאי שהרכב גם כולל כבר את כל התכנים האפשריים פחות או יותר שזמינים באותה מדינה. אחרת, אם הרכב רק מספק את התשתית ואתה בכל מקרה צריך להתחבר למנויים שלך, זה כנראה לא יעבוד. אנשים עצלנים מדי בשביל זה.

עריכה: מרצדס גם העלו את סרטון החשיפה המלא לערוץ היוטיוב שלהם:

פורסם

כן, כמובן.. אבל הטכנולוגיה נוטה לזוז כמקשה אחת. דבר מזין את השני, למשל: לכשיפרס דור 5 בכיסוי טוב, תיפתר בעיית קצב התכנים. 

לחברות כמו גוגל, אפל ואמאזון יש אינטרס ברור להחזיק אותך מחובר למסך כמה שיותר זמן (שים לב שהן התעסקו\מתעסקות עם רכב אוטונימי..),

כיוון שהן חיות מזה.

כשהאינטרס  כל כך חזק, והחברה כל כך עשירה, להגיע לממשק ברכב מספיק דומה למה שאתה רגיל במסכים האחרים שלך, זה לא מכשול בלתי עביר לחברות כה עשירות.

לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 38 דקות, פבל כתב:

מה מתבקש בזה? למה לא לשים פשוט שקע טעינה ללפטופ/טלפון שלך וזהו?

במיוחד ברכב אוטונומי, שכנראה לא יהיה בבעלות פרטית אלא ישמש כתחבורה לפי דרישה - אתה לא תרצה להתחבר לחשבון הנטפליקס שלך ברכב ציבורי. אתה תעדיף לצפות בתכנים שלך על המכשיר שלך שהבאת מהבית וכבר מחובר לכל החשבונות שלך. כל מה שאתה צריך זה שהצפייה לא תשתה לך את כל הסוללה. בשום כלי תחבורה ציבורית היום אין "מסכי בידור" לנוסעים. אפילו במטוסים הם מתחילים להיעלם עם התרחבות הזמינות של וויי-פיי בטיסות.

אפשרות לפרסומות למשל?

בטח תהיה גם אופציה של קאסטינג אז הטלפון שלך יהיה מחובר לשקע טעינה, לא תכניס את החשבונות שלך, אלא רק תעשה ממנו קאסטינג ועל הדרך תקבל פרסומות אחת לכמה זמן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 40 דקות, פבל כתב:

אתה לא תרצה להתחבר לחשבון הנטפליקס שלך ברכב ציבורי. אתה תעדיף לצפות בתכנים שלך על המכשיר שלך שהבאת מהבית וכבר מחובר לכל החשבונות שלך

קל. airplay/casting

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מן הראוי להוסיף ש"רכב ציבורי" ככל שיהיה דבר כזה (ואני מסופק מאוד שזה יהיה הדבר הדומיננטי בשוק), לא תואם את הפרופיל של רוכשי מרצדס S..

פורסם

אני חושב שנגעת פה וסיכמת בצורה די יפה בעיה מאוד גדולה שאני מרגיש אותה בעשור האחרון.

היצרנים לא עומדים בקצב ההתקדמות הטכנולוגית, מסיבות כאלה ואחרות שציינת (לי יש עוד כמה שחשבתי עליהן).

וזה מתחיל באישזהו שלב להזכיר לי את שנות ה-90.

הייתה תקופה שכולם הלכו להחליף את המערכת ברכב ברדיו-דיסק. ואז ב-MP3. ואז באחד עם BT. כי כל פעם היצרן איחר באיזה כמה שנים את האפטרמרקט.

ואז היו כמה שנים של פלאטו. ואז הגיע המולטימדיה. ואז האנדרואיד. ואז המירורלינק/קארפליי.

בקיצור, זה לפעמים מאוד מבאס לקנות רכב יד 2 במקרים האלה, כי או שאתה שם איזה משהו אפטרמרקט או שהוא פשוט מרגיש לך לא רלוונטי. היום בלי מוליטמדיה גדולה עם WAZE האוטו פשוט מרגיש שחסר לו משהו.

פורסם
לפני 54 דקות, פבל כתב:

זה יכול לעבוד רק בתנאי שהרכב גם כולל כבר את כל התכנים האפשריים פחות או יותר שזמינים באותה מדינה. אחרת, אם הרכב רק מספק את התשתית ואתה בכל מקרה צריך להתחבר למנויים שלך, זה כנראה לא יעבוד. אנשים עצלנים מדי בשביל זה.

עריכה: מרצדס גם העלו את סרטון החשיפה המלא לערוץ היוטיוב שלהם:

וואי וואי, כשהשקה של מרצדס נראית יותר כמו השקה של דור חדש של טלביזיות LG.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בטח תהיה גם אופציה של קאסטינג אז הטלפון שלך יהיה מחובר לשקע טעינה, לא תכניס את החשבונות שלך, אלא רק תעשה ממנו קאסטינג ועל הדרך תקבל פרסומות אחת לכמה זמן

לפני 34 דקות, yotams4 כתב:

קל. airplay/casting

אוקיי, הגיוני. על הפתרון הזה לא חשבתי.

לפני 26 דקות, ליפיגו כתב:

מן הראוי להוסיף ש"רכב ציבורי" ככל שיהיה דבר כזה (ואני מסופק מאוד שזה יהיה הדבר הדומיננטי בשוק), לא תואם את הפרופיל של רוכשי מרצדס S..

לא בהכרח מסכים עם זה. זה מקרה קלאסי של "לקנות פרה בשביל כוס חלב". 

בדיוק כמו שהיום יש מוניות סקודה ראפיד במקביל לשירותי הסעות VIP (ולא, אני לא מתכוון לפולקסווגן קראפטר שמישהו הדביק עליו שלט "אנדריי הסאות ויאיפי" שהוא הדפיס בבית) שמשתמשים במכוניות יוקרה.

כך גם יהיו מכוניות אוטונומיות פשוטות כדי לשרת אותנו, העניים, יהיו גם מכוניות פרימיום שייתנו שירותי תחבורה לשכבה העליונה של האוכלוסיה. 

לפני 2 דקות, ליפיגו כתב:

וואי וואי, כשהשקה של מרצדס נראית יותר כמו השקה של דור חדש של טלביזיות LG.

אשכרה 🤣

פורסם
לפני 3 דקות, פבל כתב:

אוקיי, הגיוני. על הפתרון הזה לא חשבתי.

גם אני לא, אני רק נזכרתי במה שאמרו אנשים מהתעשייה הזו של רכבים אוטונומיים ב-nVidia GTC 2018

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 53 דקות, פבל כתב:

כך גם יהיו מכוניות אוטונומיות פשוטות כדי לשרת אותנו, העניים, יהיו גם מכוניות פרימיום שייתנו שירותי תחבורה לשכבה העליונה של האוכלוסיה. 

כן אבל עדיין לא צפוי שאדם עשיר במיוחד יוותר על הזכות לצאת מהבית ולעלות על רכבו הפרטי באופן מיידי שיקח אותו בפקודת קול לכל מקום ויחזור עצמאית הביתה/לחניון הקרוב במקום להסתמך על שירות שתמיד יכולות להיות בו בעיות/תקלות ועיכובים.

חוץ מזה שהרכב שלו כנראה יהיה יוקרתי יותר באופן משמעותי ממה שיציע שירות הפרימיום.

פורסם
לפני 18 דקות, Doron_Z כתב:

יוותר על הזכות לצאת מהבית ולעלות על רכבו הפרטי באופן מיידי

הוא בכלל לא מוותר על זה. הוא מזמין את הרכב (או שמזמינים אותו עבורו, או שהוא פשוט מזין את יומן הפגישות שלו והמערכת מסתנכרנת אוטומטית) והרכב עומד בכניסה לבית בדיוק כשהוא נדרש.

שירות שתמיד יכולות להיות בו בעיות/תקלות ועיכובים.

אלה חברות שנותנות שירות לאנשים שהזמן שלהם מאוד מאוד מאוד יקר. עיכובים זה משהו שלא בא בחשבון, ולמקרה של תקלות יש להן יתירות מערכות ומכוניות. להיפך, יש סיכוי הרבה יותר גבוה שתיתקע עם תקלה ב"צי" של רכב אחד מאשר שתושבת בגלל תקלה בצי של כמה עשרות כלי רכב. 

חוץ מזה שהרכב שלו כנראה יהיה יוקרתי יותר באופן משמעותי ממה שיציע שירות הפרימיום.

שוב, אני לא מדבר על מה שאתה מקבל כשאתה מזמין "גט טקסי פרימיום" או איך שלא קוראים לזה, אלא על חברות ייעודיות שזה כל מה שהן עושות. בצי של חברות כאלה יש את הדגמים הכי יוקרתיים שאפשר לקנות, כולל ר.ר גוסט/פאנטום ו-S קלאסים למכביר. 

פורסם

גם אם נזרום פבל עם כל ההנחות שלך ונגיד יהיה מדובר בשירות מושלם ומיידי וכו׳ עדיין לא ברור לי למה, למה שאדם עשיר בכלל יוותר על חווית הבעלות של להחזיק רכב כזה פרטי משלו? מה יוצא לו בכלל מלהסתמך על שירות צד ג׳? האפקט הפסיכולוגי לבד שזה רכב שלו בלבד שלא חלק עם כל העולם מספיק כדי שאדם כזה ירצה אותה אצלו בגראג׳.

רק אם תהיה איזשהי רגולציה שתאסור על החזקת רכב פרטי גם לאדם עשיר מאוד אז אולי מה שאתה אומר יקרה.

פורסם

לא רק אדם עשיר...

אני למשל, אנהג (יותר נכון אשהה כנוסע..) ברכב בבעלותי, גם אם יהיה מסגמנט צנוע במחיר שאני יכול לעמוד בו.

אני נגעל אפילו מרכבי השכרה, הם תמיד מסריחים מסיגריות, מטונפים, מוזנחים. 

אני רואה אנשים בפקקים מחטטים באף, קוססים ציפונריים. גועל נפש.

אני עוצר כאן כי אני לא רוצה להמשיך ולהגעיל את הקהל הקדוש יותר ממה שנדרש.

אני לא רואה שום צ'אנס שאבלה את ימי בתוך מכוניות ציבוריות. 

• תוכן חדש...