Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ברשותי הונדה האצבק 99 1400 סמ"ק

אני מעוניין לשפר את הבלימה ברכב ע"י החלפת צלחות הבלימה לגדולים יותר והאופציה שנראתה לי הגיונית היא לקחת קליפר + צלחות בלימה של הונדה אקורד או כל דגם אחר של הונדה שנראה לכם מתאים וולהרכיב אותם אצלי

השאלה שלי היא האם מבחינת מבנה התושבות, הקליפר של האקורד, מתאים למבנה התושבות של האצבק שלי??

ולא נראה לי שצריך לקחת בחשבון את קוטר צלחות הבלימה,שמא יגע בגלגל, כי אצלי יש ג'אנטים 16".

תודה מראש

אריק

פורסם

אתה יכול לקרוא וללמוד בשרשור הזה כמה דברים חדשים על מערכות בלימה, אני לא חושב שאתה רוצה להחליף את הקליפרים והדיסקים, אני כן חושב שאם תחליף את רפידות הבלם שלך לרפידות אגרסיביות תשפר את הבלימה בצורה משמעותית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64670

מוטי.

פורסם

מוטי תודה רבה על העזרה הכתבה עזרה לי המון ואני מתכוון המון, למדתי והשכלתי, תודה.

טוב אז קודם כל בקוטר הצלחת אני לא הולך לגעת!!!

דבר שני אני צריך להגיע להחלטה בנוגע לרכישת הדיסק בלם והרפידות וישנם כמה אופציות:

אפשרות א:

לקנות דיסק תחליפי ב140 ש"ח לזוג

לקנות רפידות תחליפיים ב 117 ש"ח לסט רפידות

אפשרות ב:

צלחות של BREMBO ב 360 ש"ח לזוג

רפידות - ??? אני צריך המלצה שלכם ראיתי ATE RAMSA OMP וכו' ותגידו לי מאיפה קונים וכמה זה עולה (מי זה יובל מלמד??)

אפשרות ב:

מוסך מורשה - דיסקים + רפידות מקוריים + עבודה = 650 ש"ח

קצת פרטים עליי ועל רכבי

טוב אז אמרנו שהרכב זה הונדה האצבק 99 1400 סמ"ק

בעוד כחודש אני מתכוון לשדרג לה את המנוע לנפח גדול יותר כנראה 1600 125 כ"ס

אני בתור נהג סומך המון על הבלמים שלי שיתנו מענה בכל מצב וזמן, ככה הלכו לי הבלמים האלה !!

אז בתור נהג אני נהג דיי אגרסיבי אפשר להגיד הרכב שלי הולך בעתיד כמו שאמרתי לעבוד קשה יותר ומהר יותר אז בתשובתכם אליי אנא התייחסו לנתונים אלה.

למרות שאני צריך את הבלמים האלה לנסיעה בכביש קורים לי הרבה מצבים שאני מוצא את עצמי מתחרה עם רכבים אחרים וזה גומר לי את הבלמים מהר יותר, הרבה יותר מהר!!!

תודה מראש על הכל

אריק

פורסם

נסה לברר כמה יכולות לעלות לך רפידות DS2500 של FERODO, זו חברה רצינית.

לגבי יובל מלמד - הרץ חיפוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans תודה רבה על המידע לגבי יובל מלמד דיברתי איתו היום והוא עסוק קצת בשבוע הקרוב וקבעתי איתו פגישה לחו"ל המועד.

דרך אגב חוץ מיובל איפה אני יכול לקנות או לקבל מידע על הרפידות שהצעת לי

שוב תודה לכולם על העזרה

אריק

פורסם

יש די הרבה חומר ברשת על DS2500, הכי קל להריץ חיפוש.

אחד האתרים של פרודו - שם תוכל גם לאתר את הרפידות המתאימות לרכב שלך

http://www.ferodoracing.it/

עקרונית, אפשר גם להשיג אותן באינטרנט, ב-

http://www.demon-tweeks.co.uk

או ב-

http://www.ricambituning.it

ובעוד מקומות.

הרפידות מהסוג הזה לרכב שלי הן כ-400 ש"ח לפני מע"מ ומשלוח, כך שראה הוזהרת... :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans תודה אחי

אבל יש לך אולי אתר בעיברית או מישהו שמתעסק עם זה בארץ

אין לי ראש לכל ההזמנות מחו"ל ומכס וכאבי ראש ??

מודה לך על כל העזרה

אריק

פורסם

הזמנות מחו"ל ומכס זה בדיוק מה שפותר לי את כאבי הראש :-P -

קשה, קשה להיות צרכן בארץ, מילא המחירים אבל השירות...

(הכללה גורפת ומוגזמת, אני יודע, אבל נכוויתי מספיק).

אני לא מכיר מספיק את חנויות השיפורים בארץ - תריץ "שיפורים" ו"חנויות" בחיפוש,

ותמצא המון-המון חומר, רק תדאג לשאול כאן בפורום אחרי שאתה מקבל הצעות - לא כל הנוצץ זהב,

ולא כל שיפור הוא באמת שיפור.

פורסם

אין אתרים שעוסקים בזה בארץ , היבואן של פרודו בארץ הוא AUTOWORKS , שלא מביאים לארץ את הרפידות הספורטיביות מסדרת DS .אולי ישנו יבוא אישי דרך יובל מלמד .

עד כמה שאני יודע אתה יכול להשיג בארץ רפידות של EBC- GREEN STUFF שנחשבות לא פחות טובות , רק שלצערי אני לא ממש זוכר מי היבואן בארץ .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

גם רפידות של omp ניתן להשיג בארץ.

אצל קובי מאקסטרים טיונינג.

היצרן שלהם הוא ate.

remsa טובים בפני עצמם, אינם מיצרים רפידות משופרות אלא תחליפיות.

אגב, נראה שרצוי לשנות סגנון נהיגה אם נגמרות הרפידות מהר מדי.

אין הכרח לנהוג מהר ולגמור רפידות בייחוד לא על 1400.

אפשרי לנהוג מהר ולא להזדקק לבלמים יתר על המידה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אפשרי לנהוג מהר ולא להזדקק לבלמים יתר על המידה.

נכון מאוד, ואפשר אפילו לנהוג בטוח יותר ולהשתמש פחות בבלמים -

המלצה לקורס מצורפת כמובן לכל שאלה של שיפורים.

• תוכן חדש...