Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי C5 AIRCROSS בן פחות משנה,

והשבוע שמתי לב למשהו שמעולם לא נתקלתי בו, משהו שנראה כמו צבע שהתקלף וחשף פח במכסה מנוע. (מצורפות תמונות)

IMG_1525.thumb.jpg.35bddd847ef26b852ecff2d1b5acbedc.jpgIMG_1526.thumb.jpg.32a31af977a63ba47bbf24237795fb90.jpgIMG_1527.thumb.jpg.c1f16c7c10fab40cfd35bead6f9d04d5.jpg

כמו שניתן לראות, זה מכה לא ענקית אבל גם לא משהו זניח..

כמה שאלות:

1. האוטו באחריות, יש סיכוי שיבואן יסתכל על דבר כזה? או שיאשים אותי בנזק?

2. ממה נגרם דבר כזה? אין מכה ברכב שיכולה להסביר משהו כזה..

3. המלצות לדרך תיקון במידה ויבואן לא יקבל את זה באחריות (מה שאני מניח שיקרה)

יש טעם לנסות לצבוע עם צבע תואם או שזה יראה נוראי??

תודה לעוזרים..

פורסם

שום יבואן לא ייקח אחריות על מכה כזו שנעשתה באחריותך, לא בגלל פגם ביצור. 

זה מקום שחייב לעבור תיקון כדי למנוע חלודה ונזק יותר גדול בעתיד. מכוון שיש שקע גדול צבע בלבד לא יעזור.

חייבים חומר פחחים למלא את המקום, צבע תואם (רצוי בריסוס כדי לקבל מרקם שווה) לאחר מכן שכבת לכה.

עד כמה זה יצא תואם לשאר הצבע, תלוי בבעל המקצוע שיעשה לך את זה. (כן אפשר להגיע לכמעט מקום שלא עבר צביעה, לא באופן מושלם, אך עדיף מכל מצב אחר)

פורסם

1. מה יכול לגרום למכה כזאת במכסה מנוע???

2. יש המלצות למקומות באיזור הרצליה\מודיעין שטובים בעבודה כזאת? ( או אם לא באיזורים האלה אז בכלל במרכז הארץ??)

3. מה סדר גודל הגיוני של מחיר לדבר כזה?

פורסם

אני לא רואה שם מכה של אבן או חפץ כבד, למרות שזה כנראה מכה שהפח קיבל.

לא צריך לעלות יותר מ - 400/500 ש"ח. בדוק מול היבואן אולי בכל זאת יש פגם בצבע, למרות שקשה לי להאמין.

לא מכיר מקומות באזור שלך. ( לא אוהב להמליץ על בעלי מקצוע שאני לא בטוח)

• תוכן חדש...