Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.12.2020 בשעה 11:00, yuval1111 כתב:

משקל ומזעור פחות חשובים מכיוון שהמחשב לא יתנייד כמעט ואולי עדיף מסך יותר גדול (15"?)

אם ככה למה נייד?

בנוסף, בתקופת קורונה כנראה שלא יהיה לו שימוש בסעיף הניידות.

בתאריך 24.12.2020 בשעה 19:50, Liviur כתב:

הניסיון שלי הפוך בדיוק

אני יכול לספור על יד אחת את הימים שלא לקחתי את הנייד ללימודים

בשנה א' כמעט ולא היה לי צורך במחשב נייד. אני כותב כמעט כי אני חושב שאולי הבאתי אותו פעם או פעמיים. אבל זה היה די מיותר.

לאחר מכן הייתי מביא אותו בעיקר לעבודות קבוצתיות. בכל הקשור לקורסים תיאורטיים הייתי עובד עם דפים/מחברות וסיכומים מודפסים.

13״ קל , 16 ג’יגה זיכרון וssd עדיף עם חיי סוללה טובים ומסך סביר

זה הפרופיל שהייתי מחפש גם כן. אם הניידות חשובה.

למעשה כשעבדנו באחד הקורסים על cpp וקימפלנו בשרת יוניקס מרוחק - אני בין היחידים שהכל היה ממש ברור לו ושהקומפיילר עבד לו כצפוי מהקופסא ולא ניסיתי להשתמש בvisual studio בערך.

ברוב העבודות אצלנו היה צריך לקמפל בשרת מרוחק בכל מקרה, אז רוב הIDE גם ככה הופכים לסוג של עורכי קוד.

אם היו קורסים שהיה יותר נוח להשתמש בלינוקס/יוניקס רוב האנשים התקינו VM ועבדו עליהם. זה היה די סבבה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...