Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2010 cranckshaft sensor

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים , אני מחזיר את השרשור הזה לסדר היום :(

הייתי כבר 3 פעמים במוסך טויוטה ונראה שהם לא יודעים מה לעשות , כשהם מחברים מחשב התקלה לא פעילה אבל הם רואים את התקלה ההיסטורית.(ניא באה והולכת).

היום בדקו את הצמה והחליפו חיישן ליתר בטחון , שעה אחרי שיצאתי התקלה חזרה שוב.

דיברתי עם 2 חשמלאים שאני סומך עליהם ושניהם אומרים שבקורולה 2010 לא אמורים להתקלקל חיישני קראנק , יותר סביר שזה משהו מכני ,אולי בוץ בשמן או משהו כזה.

מה לעשות? 

פורסם (נערך)

לדברייך, האוטו נוסע מצוין, לא עושה צרות הנעה ולא צורך יותר דלק, שזה מתיישב יפה עם העובדה שזו אינה תקלה קבועה, אלא כזאת שמופיעה לעיתים (intermittent).

לרוב מדובר בבעיות חיווט, אם כי חום, לחות ושאר מאפיינים שמשתנים עלולים לתרום.

כפי שכתבו לפני, להחליף את הצמה זה פתרון יקר מאוד, שבמקרה והחיישן תקול יהיה גם מיותר.

אם אתה חושש לבדוק בעצמך (קצת מחקר באינטרנט), שווה למצוא מאבחן מומחה, חיפוש בגוגל של דיאגנוסטיקה לרכב עלול להעלות כמה

ייתכן שניתן לפתור זאת בסכומים לא גדולים

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

לדברייך, האוטו נוסע מצוין, לא עושה צרות הנעה ולא צורך יותר דלק, שזה מתיישב יפה עם העובדה שזו אינה תקלה קבועה, אלא כזאת שמופיעה לעיתים (intermittent).

לרוב מדובר בבעיות חיווט, אם כי חום, לחות ושאר מאפיינים שמשתנים עלולים לתרום.

כפי שכתבו לפני, להחליף את הצמה זה פתרון יקר מאוד, שבמקרה והחיישן תקול יהיה גם מיותר.

אם אתה חושש לבדוק בעצמך (קצת מחקר באינטרנט), שווה למצוא מאבחן מומחה, חיפוש בגוגל של דיאגנוסטיקה לרכב עלול להעלות כמה

ייתכן שניתן לפתור זאת בסכומים לא גדולים

זה מה שמצאתי בינתיים :

https://www.700r4transmissionhq.com/p0335-toyota-corolla/

הם בעצם אומרים שזה או החיישן , או הצמה , או במקרים יותר נדירים -טיימינג או ecm (זה המחשב?).

בטויוטה שאלתי אם זו תקלה נפוצה בקורולה , הם אמרו לי שלפעמים זה קורה בניידות משטרה כשהעלוקה של האיתוראן יוצרת את התקלה הזאת , אבל לי אין איתוראן...

השאלה אם יש מצב שהמכונאי הראשון שבדק את הרכב בעצם צדק וזו בעיה של בוץ בשמן ? 

ואם כן , האם אני בעצם דופק א  המנוע כשאני ממשיך לנסוע ככה.

לפני 3 דקות, Shab00 כתב:

הייתי מתחיל בלהחליף את החיישן בגלל שהוא לא יקר והעבודה לא מסובכת.

תנסה את זה ואחר כך תראה אם הבעיה נפתרה אם לא תפעל משם.

החליפו לי לחיישן אחר אתמול רק כדי לבדוק(משומש) , והתקלה חזרה אחרי שעה.

פורסם

היה לי לקוח עם תקלה כזו עם קורולה 2009, לאחר אבחון התגלה בעיה במותחן השרשרת תזמון, החלפתו די פשוטה והבעיה נפתרה.

בדוק האם במצבים מסויימים מנוע קר/חם אם השרשרת מרעישה.

חיישן קראנק לא מתקלקל ברכב הזה חבל על הניסיון להחליפו.

תחילה בדוק את הקונקטור שלו, אחר כך בדוק את המצבר, לעיתים מצבר חלש בזמן ניסיון ההתנעה מפיל את המתח וסיבובי המתנע נמוכים ולא יציבים וגורמים לתקלה הזו לקפוץ.

אם עד כאן תקין כנראה שגם אצלך הבעיה במותחן שרשרת.

פורסם
לפני 14 שעות, ba323f כתב:

היה לי לקוח עם תקלה כזו עם קורולה 2009, לאחר אבחון התגלה בעיה במותחן השרשרת תזמון, החלפתו די פשוטה והבעיה נפתרה.

בדוק האם במצבים מסויימים מנוע קר/חם אם השרשרת מרעישה.

חיישן קראנק לא מתקלקל ברכב הזה חבל על הניסיון להחליפו.

תחילה בדוק את הקונקטור שלו, אחר כך בדוק את המצבר, לעיתים מצבר חלש בזמן ניסיון ההתנעה מפיל את המתח וסיבובי המתנע נמוכים ולא יציבים וגורמים לתקלה הזו לקפוץ.

אם עד כאן תקין כנראה שגם אצלך הבעיה במותחן שרשרת.

תודה רבה.

אני חושב שיש מן רעש כזה כמו של רצועה שמסתובבת כשהמנוע קר בטורים נמוכים. אם נגיד אני מוריד רגל מהגז ומקשיב .

המצבר בן שנתיים בדיוק, יש דרך לבדוק אותו בלי ללכת למוסך?

מה לגבי בוץ בשמן ? זה הגיוני בכלל ? 

מתי עושים טיימינג לרכב הזה ? אני עוד מעט ב240,000.

פורסם
לפני שעתיים, amit190 כתב:

המצבר בן שנתיים בדיוק, יש דרך לבדוק אותו בלי ללכת למוסך?

יש טסטרים למצברים, הזמנתי אחד מסין שעוד לא איכזב אותי, די בזול

כבר חתמתי...

פורסם
בתאריך 8.1.2021 בשעה 14:16, amit190 כתב:

מתי עושים טיימינג לרכב הזה ? אני עוד מעט ב240,000.

ציינו לך לפני שלרכב יש שרשרת טיימינג ולא רצועה שלא אמורים להחליף אותה אלא במקרים נדירים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה נפתרה ואני מעדכן למען הדורות הבאים.

מוסך טויוטה ישבו כמה ימים על האוטו ובמהלכם לא מצאו כלום. באיזשהו שלב נשרף קויל 1 והם החליפו אותו. 

יום אחרי זה התקלה חזרה והרכב התחיל לגמגם. קפצתי למוסך קטן, הכי קרוב שהיה , החליפו את קויל 3 והראו לי שהפלאגים גמורים . 

הפלאגים הגמורים היו הבעיה כל הזמן, הם הקפיצו את התקלה בחיישן ואחרי שהמשכתי לנסוע גמרו את הקוילים.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...