Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדש בעניין הזה ומת ללמוד את זה, רוצה לדעת מה כל חלק עושה ולהכיר מנועים ולהתמצות ובעזרת השם המטרה הכללית היא לרכוש רכב ולשפר אותו, יש לכם הצעות וטיפים איך ללמוד? קורס/ספרים/יוטיוב וכו'

הצעוץ יתקבלו בברכה

פורסם

אפשר ללמוד מהיוטוב אבל אתה צריך אנגלית טובה מאוד וגם זה לא מספיק כי אין לך שום התנסות. 

אני ממליץ לך ללכת לקורס מכונאים או לעשות תואר הנדסאי רכב . או אם תוכל לעבוד במוסך. 

פורסם
לפני 12 שעות, netanel1014 כתב:

אפשר ללמוד מהיוטוב אבל אתה צריך אנגלית טובה מאוד וגם זה לא מספיק כי אין לך שום התנסות. 

אני ממליץ לך ללכת לקורס מכונאים או לעשות תואר הנדסאי רכב . או אם תוכל לעבוד במוסך. 

אני בן 17 בלי רשיון עוד (הרשיון קרוב מאוד)

מה ההמלצה שלך? ללכת לעבוד במוסך בחינם או ללכת לקורס מכונאות רכב?

פורסם
לפני 20 דקות, SerachSome כתב:

אני בן 17 בלי רשיון עוד (הרשיון קרוב מאוד)

מה ההמלצה שלך? ללכת לעבוד במוסך בחינם או ללכת לקורס מכונאות רכב?

לא בחינם..בתשלום.

פורסם

לפני 6 דקות, netanel1014 כתב:

לא בחינם..בתשלום.

יעסיקו מישהו ללא ידע למוסך בתשלום? 

מצידי לעבוד בחינם אני מרוויח פה ידע ששווה הרבה

פורסם

אני עבדתי במוסך בגיל 17, כל יום אחרי הלימודים הייתי מגיע בשביל שכר בדיחה העיקר ללמוד.

בהתחלה הייתי מנקה את הכלים ורצפת המוסך, לאט לאט התחלתי להשתתף ולהצטרף למכונאים.

ככה בסבלנות לומדים וצוברים ניסיון. תיזהר מלעבוד בחינם, אל תיתן לבעלי מוסכים לנצל אותך, אתה חייב  לקבל שכר למלא טופס 101 ולהחתים שעון/ כרטיס/, אצבע בכניסה וביציאה אחרת אין לך ביטוח ואתה מסכן את עצמך ואת בעל המוסך- סביבת העבודה במוסך היא סביבה מסוכנת עם מכוניות על הליפט, חלקים נעים, שמנים ודברים דליקים ורצפה חלקה, תוודא ותדרוש שאתה מקבל תדריך בטיחות לפני העבודה וכל מקום שיזלזל בזה וחושב שמצא פרייאר שיעבוד בחינם הוא מקום שלא שווה לעבוד בו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Roycohen1979 כתב:

אני עבדתי במוסך בגיל 17, כל יום אחרי הלימודים הייתי מגיע בשביל שכר בדיחה העיקר ללמוד.

בהתחלה הייתי מנקה את הכלים ורצפת המוסך, לאט לאט התחלתי להשתתף ולהצטרף למכונאים.

ככה בסבלנות לומדים וצוברים ניסיון. תיזהר מלעבוד בחינם, אל תיתן לבעלי מוסכים לנצל אותך, אתה חייב  לקבל שכר למלא טופס 101 ולהחתים שעון/ כרטיס/, אצבע בכניסה וביציאה אחרת אין לך ביטוח ואתה מסכן את עצמך ואת בעל המוסך- סביבת העבודה במוסך היא סביבה מסוכנת עם מכוניות על הליפט, חלקים נעים, שמנים ודברים דליקים ורצפה חלקה, תוודא ותדרוש שאתה מקבל תדריך בטיחות לפני העבודה וכל מקום שיזלזל בזה וחושב שמצא פרייאר שיעבוד בחינם הוא מקום שלא שווה לעבוד בו.

איך זה עובד?

ללכת למוסך בעיר שלי ומה להגיד להם?

ובן כמה אתה?

פורסם

אני בן 42, עברו הרבה שנים והשתנו הרבה דברים, לדעתי אין לך מה להכנס למוסכי יבואנים גדולים אלא פשוט ללכת לאחד או כמה מהמוסכים הפרטיים שנמצאים באזורי תעשיה, לגשת למנהל ולהגיד שאתה מתעניין ברכבים ומכונאות ומעוניין ללמוד את הנושא, שאתה מוכן לעבוד כעוזר במוסך ולעשות מה שיתבקש ושאתה מקווה בצורה הזו להתמקצע וללמוד מהם.

הוא ירוויח עוזר בשכר בדיחה מבחינתו ואתה תרוויח ידע.

קי בחשבון שיש מצב שיסנג׳רו אותך בהתחלה לא מעט ותטחן קצת צעירות במוסך.

אם בעל הבית יהיה בן אדם לעניין זה יסתדר, אם לא אז תמשיך הלאה...

פורסם
לפני 29 דקות, Roycohen1979 כתב:

אני בן 42, עברו הרבה שנים והשתנו הרבה דברים, לדעתי אין לך מה להכנס למוסכי יבואנים גדולים אלא פשוט ללכת לאחד או כמה מהמוסכים הפרטיים שנמצאים באזורי תעשיה, לגשת למנהל ולהגיד שאתה מתעניין ברכבים ומכונאות ומעוניין ללמוד את הנושא, שאתה מוכן לעבוד כעוזר במוסך ולעשות מה שיתבקש ושאתה מקווה בצורה הזו להתמקצע וללמוד מהם.

שכר בדיחה אתה מתכוון מינימום?

יש לי כ15 מוסכים בעיר, אני אלך לכל אחד בתקווה שאחד לפחות ירצה אותי

זה באמת עוזר להיות עוזר במוסך? מה בעצם אני עושה?

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

אני אשמח למספר טלפון או אינסטגרם כדי שנוכל לדבר באופן יותר נוח.

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

פשוט תעבור מוסך מוסך...

שלח לי הודעה פרטית ונדבר שם, אתן לך גם את מספר הטלפון שלי ונראה איך אפשר לעזור לך

אני עוד לא יכול לשלוח כי אני חדש בפורום.

אני אחכה

פורסם

מה הend game שלך? איפה אתה רוצה להיות בעוד עשור?

בעל מוסך? עובד מומחה במוסך גדול/מוסך יבואן? מנהל מוסך?

קח בחשבון שחלק מהתפקידים דורשים הכשרה עם תעודות מקצועיות, כגון תעודת מנהל מוסך.

אם זה רק לימודי מכונאות לצורך תחזוקה עצמית או שיפור הרכב שלך בעצמך, אני מאמין שללכת לעבוד במשכורת מינימום בעבודה פיזית במשך חודשים רבים, שנה שנתיים זה קצת overkill.

אם יש לך רצון להתקמצע בתחום, כן יכול להיות שזה יועיל.

פורסם
לפני 6 דקות, MarcNL כתב:

מה הend game שלך? איפה אתה רוצה להיות בעוד עשור?

בעל מוסך? עובד מומחה במוסך גדול/מוסך יבואן? מנהל מוסך?

קח בחשבון שחלק מהתפקידים דורשים הכשרה עם תעודות מקצועיות, כגון תעודת מנהל מוסך.

אם זה רק לימודי מכונאות לצורך תחזוקה עצמית או שיפור הרכב שלך בעצמך, אני מאמין שללכת לעבוד במשכורת מינימום בעבודה פיזית במשך חודשים רבים, שנה שנתיים זה קצת overkill.

אם יש לך רצון להתקמצע בתחום, כן יכול להיות שזה יועיל.

גם לשפר את שלי וגם של אחרים אבל להתחיל עם אחרים כדי להרוויח כסף

• תוכן חדש...