Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות הונדה האצבק ידנית ומצאתי אחת שנתון 2000 הכול הוחלף וחדש יחסית ציריות משולשים מנוע ל1.6 וכו' מבחינה מכנית אין מה להתעסק כמעט.

הכול מאושר ברישיונות. 

עכשיו הבעיה שלי זה המחיר הבנאדם דורש 13 אלף ואני יודע שהרבה מוכרים מעל 10 אלף את ההונדות האלה המחיר הזה מוצדק ? או שפשוט אנשים מגזימים במחיר ...

אני לא רוצה לקנות סתם יקר מידי השוק בישראל מאוד דפוק רכבים ששווים גג 4 -5 אלף נמכרים ב15...

פורסם

בשנתונים כאלה המחירון פחות רלוונטי, הרכב עבר הרבה ידיים והרבה קילומטרים כדי לבנות סביבו מחירון הכול עניין של כמה האוטו מושקע שמור ומטופל וכמה אתה מוכן לשלם עליו. אם הרכב המצב טוב ללא תאונות ושמור מבחינה מכניתכמו שאתה מתאר אז לדעתי הוא בהחלט שווה את הסכום הזה.

• אהבתי 1
פורסם

בשנים האלו כבר אין מחירון לרכבים, המחיר הוא לפי מצבם. יש הונדות ב-3 אש"ח ויש הונדות ב-20 אש"ח. הכל תלוי מצב וכמה הקונה מוכן לשלם.

בנוגע שאנשים שמגזימים ומוכרים גרוטאות במחירים מופרזים: זו זכותם. שוק חופשי. אתה לא חייב לקנות. כמובן שזה לא אומר שמותר להם להסתיר מידע. אם אתה חושב שהוא מגזים במחיר אז נהל איתו מו"מ ואם לא, תעבור רכב.

תבדוק את הרכב טוב טוב בארבע עיניים. הונדות מזדקנות עברו חיים קשים ביותר. זה שהמנוע חדש זה טוב ויפה אבל לרכב יש עוד מאות רכיבים (משאבות, בולמים, אלקטרוניקה ועוד...) שעברו את הק"מ של האוטו מיום עלייתו על כבישי ארץ הקודש ויכול להיות שתשקיע הון תועפות בהחלפתם בזמן הקרוב. חלפים לרכבים ישנים לא תמיד קל למצוא.

לגבי חוקיות המנוע: גם תבדוק שההחלפה בוצעה באופן חוקי ומאושר. אתה לא רוצה לרכוש רכב עם מס' מנוע לא מאושר תאמין לי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...