Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נוזל קירור - מיצובישי ספייס סטאר 2014

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Igalz,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מיצובישי ספייס סטאר 2014 ידנית שקניתי  לפני כמעט שנה ואני מעוניין להחליף נוזל קירור.

בשיטוט קצר בגוגל וכאן בפורום ראיתי שהרבה אנשים משתמשים בנוזל של valvoline בשם zerex asian.

פתחתי קטלוג נוזלים של וולוולין ומצאתי שמה דווקא נוזל שמבחינת התיאור שלו ניראה יותר מתאים לרכב שלי (לפי ספר הרכב).

זה מה שכתוב בספר רכב:
image.png.4ae549d457d0a221ae1ce2d87e248a7b.png

ואלה שני הנוזלים שמצאתי בקטלוג: 

image.thumb.png.c9f5ec5fac632d510b037d93d09937ae.png

מה לדעתכם יותר מתאים לי  לקחת את האסיאן שהרבה ממליצים עליו או את הדקס-קול שניראה יותר מתאים לפי התיאור שלו?

תודה.

• פיתרון
פורסם

תשתמש בזרקס אסיה. הוא מתאים יותר לרכב שלך. שים לב שהיצרן מבקש נוזל מבוסס HOAT (Hybrid Organic Acid Technology) וזה בדיוק מה שזרקס אסיה מכיל.

נוזל דקסקול מיועד לרוב למנועים של ג'נרל מוטורס. יתכן והוא יעבוד לא רע גם במנוע שלך, אבל עדיף לשים את הנוזל היעודי.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 4 שעות, Igalz כתב:

תשתמש בזרקס אסיה. הוא מתאים יותר לרכב שלך. שים לב שהיצרן מבקש נוזל מבוסס HOAT (Hybrid Organic Acid Technology) וזה בדיוק מה שזרקס אסיה מכיל.

נוזל דקסקול מיועד לרוב למנועים של ג'נרל מוטורס. יתכן והוא יעבוד לא רע גם במנוע שלך, אבל עדיף לשים את הנוזל היעודי.

תודה על ההערה, לא שמתי לב שיש הבדל בין 2 הטכנולוגיות,

תאמת אני קצת חושש מהאסיה בגלל שבספר רכב כתוב שהנוזל צריך להיות ללא ניטרטים,בורט ואמינים.

את האמת שאין לי מושג מה זה אומר (כניראה שמות של כימיקלים) אבל משום מה בדקסקול כתוב שהוא לא מכיל את החומרים האלה ועל האסיה לא כתוב כלום לגביהם.

יש סיבה לחשוש לדעתך?

פורסם
לפני 9 דקות, Roy142 כתב:

תאמת אני קצת חושש מהאסיה בגלל שבספר רכב כתוב שהנוזל צריך להיות ללא ניטרטים,בורט ואמינים.

גם זרקס אסייה לא מכיל את החומרים הללו

ZEREX™ Asian Vehicle contains no silicates, borates, 2- ethylhexanoic acid (2-EHA), amines or nitrites.

http://valvoline.co.il/img/uploads/products/15026290881158180820.pdf

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 57 דקות, Igalz כתב:

גם זרקס אסייה לא מכיל את החומרים הללו

ZEREX™ Asian Vehicle contains no silicates, borates, 2- ethylhexanoic acid (2-EHA), amines or nitrites.

http://valvoline.co.il/img/uploads/products/15026290881158180820.pdf

משום מה זה לא מופיע בקטלוג, כנראה פספסו את זה ><

בכל מקרה השתכנעתי לגבי האסיה, אני אלך עליו.

תודה רבה על העזרה :)

פורסם
לפני 14 דקות, Roy142 כתב:

משום מה זה לא מופיע בקטלוג

תמיד כדאי לפתוח מסמכי יצרן רישמיים מאשר להסתמך על תרגומים לעיברית

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...