Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 404 - מי יכול לעזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך להתיאש, מנוע זה לא כזו בעיה, צריך רק לחפש...

ובשל הכדאיות של שיפוץ כזה, זה אכן מוטל בספק...

הרי אין הרבה תענוג לנסוע בטנדר שכזה... (כל אחד והסטיה שלו, אני לא מוצא בזה "תענוג")...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הרי אין הרבה תענוג לנסוע בטנדר שכזה... (כל אחד והסטיה שלו, אני לא מוצא בזה "תענוג")...

מה?! :-(

אבל הבטחת למכור איתי אבטיחים ולצעוק בקולך הערב: "אלטיזאעכן!"

אתה לא רציני אתה :cry:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תחליט:

או שאתה מוכר אבטיחים

או "אלטעזאכן" (מקרר, מכונת כביסה, מכונת תפירה....)

בכל מקרה - כלכלית, השיפוץ וודאי שאינו משתלם אבל בפורום הזה הגיון וכסף אינם מתחברים. בכל מקרה, אולי נוכל לעשות הובלות עם הטנדר שלי (אחרי הכל המנוע אחרי שיפוץ כללי..)

פורסם

יש לי בעיה רצינית לנסוע בטנדר פג'ו...

אחרי פרק זמן שעבדתי במוסך שמנוהל ומוחזק ע"י ערבים יש לי, איך לומר את זה בשפה עדינה, "בעיה" עם האוטו הזה :roll:

אני מקווה שתבין...

(ואם לא, אני יכון לשלוח אותך לעבוד שם גם כן, ואחרי זה תבין :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
וכך נחרץ גורלו של טנדר...:cry:

אני אומנם מאוד רוצה להשמיש אותו ולשפץ אותו בשביל הכיף, אבל לא שווה לי, לא מבחינה כלכלית ולא להסתכן בנפש בנסיעה לבני-דודים למטרת שיפוץ קל יותר.

סליחה על הביטוי, אבל...

סססעמק! :cry:

תודה לכולם.

קודם כל, אהבתי את התמונה - הרבה יותר יפה, מסוברו, לדעתי :wink::twisted:

דבר שני - עד FUCKING כדי כך מסובך למצוא מנוע לדבר הזה??? אני בהלם! לך, תעשה סיבוב ביפו, במוסכים של ה"אחים" שלנו, ואני מאמין, שיפתרו לך את הבעיה, בין אם זה יהיה למצוא מנוע "מקורי", או כל פתרון אחר...:twisted: ולא צריך לנסוע לשטחים בשביל זה - מקסימום, הם בעצמם יביאו לך... וגם ירכיבו, ובזול, יחסית לפחות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה.

אבל הטנדר כבר לא אצלנו (לפחות עקרתי את הסמל של הפיג'ו, למזכרת :cry:).

טיפ לאספנים המתחילים: לא קונים רכב ללא מנוע :idea:

זה יחסוך זמן, מאמצים, וא-ש-כ-ר-ה חכם יותר.

margalit4.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
תודה.

אבל הטנדר כבר לא אצלנו (לפחות עקרתי את הסמל של הפיג'ו, למזכרת :cry:).

טיפ לאספנים המתחילים: לא קונים רכב ללא מנוע :idea:

זה יחסוך זמן, מאמצים, וא-ש-כ-ר-ה חכם יותר.

טיפ לאספנים המתחילים - לא לוקחים מראש הפרוייקטים, שלא ברור איך ממשיכים אותם! :loco:חבל על הטנדר, אבל לפי מה שהבנתי, גם ככה לא יכולתם לעשות הרבה... יהיה זכרונו ברוך!:?:-(:angel: בהחלט, חלק בולט מהתקופה הקודמת של הארצינו... חבל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...