Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין רכיב שגורם ל"ביפ" קצר כשאני לוחץ על פתיחה (בלבד) בשלט.

איפה ניתן לעשות את זה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יודע שיש כאלו שממש שונאים את זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני יודע. 

זה לא נועד בשביל לעצבן אף אחד. 

עוד מעט חורף, וחתולים יתחילו לישון מתחת לרכב, במיוחד כשהוא עדיין חם.

כיום אני צופר בעצמי כשאני נכנס לרכב - כדי להבריח אותם, אם הם שם. אבל מתפדח לעשות את זה כל פעם מחדש.

כחלק מהשלט, זה פחות מפדח...

(אני ש-ו-נ-א לצפור. באמת. ממש שונא את זה. אבל, מעדיף לסבול מאי הנוחות הקטנה הזו ולא לפגוע בחיה חלילה)

פורסם

אתה מדבר על לאנסר אם אני זוכר נכון?

לדעתי יש את האפשרות הזאת רק לרכבי וואג שניתן לקודד להם כל מיני שטויות דרך תוכנה. 

(לא המלצה משום שלא חוקי) יש גם את האפשרות להתקין אזעקת ביפר ברכב, ככה שהרכב יצפצף כשתפתח/תסגור אותו. אבל זו לא תהיה צפירה כמו שביקשת. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

מניסיון ארוך שנים עם חתולים - סיכוי נמוך ביותר שחתול, בוודאי חתול רחוב, ימשיך לשבת או לישון מתחת לרכב לאחר שנכנסת אליו, טרקת את הדלת והתנעת.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

לצערי, אתה טועה.

לא כל חתולי הרחוב הם "בר" לחלוטין, יש כאלו שהם חצי מתורבתים (אלו שמאכילים אותם) והם לא פוחדים מבני אדם.

יש את "האמיצים", שכלום לא מפחיד אותם\מעניין אותם. אימצתי אחד כזה, הוא היה מטומטם מדיי בשביל עצמו- ולא רציתי שיקרה לו משהו בגלל זה.

יש את אלו שישנים עמוק... במיוחד אם חם ונעים להם.

מאד לא מעוניין בתקרית.

פורסם

מזכיר לי את הסיוט שהיה לי בארה"ב שכל פעם שהיינו במלונית שהחנייה הייתה מתחת לחדרים כל הערב והבוקר יש אינסוף צפצופים מעצבנים שהוציאו אותי מדעתי

פורסם
לפני 5 שעות, ליסינג בצער כתב:

מניסיון ארוך שנים עם חתולים - סיכוי נמוך ביותר שחתול, בוודאי חתול רחוב, ימשיך לשבת או לישון מתחת לרכב לאחר שנכנסת אליו, טרקת את הדלת והתנעת.

זה קרה האמת לבן דוד שלי לפני כמה שנים בסיאט איביזה

החתול כנראה לא ברח ולא היתה אינדיקציה שהוא שם,

התחיל לנסוע עם הרכב והיו רעשים מוזרים, היה בפנים דיי בלאגן וצריך מן הסתם לנקות את כל תא המנוע, ממש לא נעים

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 14 שעות, ברווז כתב:

עוד מעט חורף, וחתולים יתחילו לישון מתחת לרכב, במיוחד כשהוא עדיין חם.

כמה מכות טובות על מכסה המנוע והכנף של האוטו ואף חתול לא ישאר לשבת שם. מנסיון באיזור רווי חתולים, צפירות בחלק לא מבוטל מהמקרים לא מזיזות להם, כי זה צליל שהם מכירים ולמדו להתעלם ממנו (ממש כמו הדביל הזה שחוסם פה את הצומת! סע כבר, אידיוט!!). 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הכי פשוט, ממסר עם שלט רחוק על הקו של הצופר.
https://www.ebay.com/itm/12V-10A-Wireless-Remote-Control-Relay-Learn-Code-Switch-Transmitter-Receiver-Set/373065012292?hash=item56dc685444:g:yEUAAOSwtGRezOX6

ממליץ לקנות צפצפה נפרדת, כי ואללה לא רק שלצפור בבוקר זה מעצבן את השכנים - נדמה לי שזה גם די עבירה על החוק.
קנה צפצפה שהחתול ישמע אבל שמעון השכן לא, וככה לא ישנאו את איש החתולים המוזר בבניין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 8 שעות, ליסינג בצער כתב:

מניסיון שלי, לא. אני נסעתי עם חתול בתא מנוע מר"ג לת"א. 

בנסיעה שמעתי מיאו מיאו וחשבתי שאני הוזה. רק אחרי כמה שעות ואחרי פירוק של שני הגלגלים הקדמיים (עם שני ג'קים), מגן גחון והבאת פחית טונה הצלחתי לתפוס אותו. הוא אפילו אומץ וחי בבית אחרי ההרפקאה הזו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...