Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עברתי לגור בבניין רב קומות.

החנייה שלי נמצאת מתחת לטור חלונות מרפסת האמבטיה של הבניין (חנייה לא מקורה).

הוזהרתי ע"י הדיירים הקודמים, שהשכן מהקומה ה-1-  בחור צעיר שמתגורר שם עם אימא שלו והבנתי שלא לגמרי בסדר בראש -  מעשן במרפסת האמבטיה ויאפר לי על גג הרכב.

כך באמת היה תקופה מסוימת. הבלגתי.

לאחרונה הצטרף לאפר גם נס קפה שנשפך לי על הרכב ושאריות אוכל דביקות (כאילו מישהו ניער מפת שולחן מלוכלכת במיוחד אחרי ארוחה) - וזה קורה כל יום...כל בוקר מחכה לי רכב מטונף ודביק בצורה נוראית  :( 

דפקתי להם על הדלת, הסברתי, ביקשתי יפה שיפסיקו  - ללאמפה...האימא שם מגוננת על התכשיט וטוענת שזה יכול להגיע מכל קומה.

בדקתי בעירייה לגבי הצבת גגון מעל הרכב - אמרו שאי אפשר, אלא אם כל הרכבים שחונים לידי גם יציבו גגונים ו"תתקבל חזית אחידה" (מיותר לציין שמי מהשכנים שהרכב שלו מחכה לו נקי בבוקר לא מעוניין להשקיע כסף בגגונים...).

בלית ברירה - אני רוצה לשים מצלמה ברכב שתופנה אל טור החלונות (ובמיוחד לחלון של הקומה ה-1) ותצלם רצוף במהלך הלילה כדי לתעד את מי שעושה את זה, אבל מאחר וזה לכמה לילות בלבד (אולי אפילו ללילה אחד) - אני לא רוצה להשקיע במצלמת רכב משוכללת ויקרה, אלא משהו פשוט, עם ראיית לילה סבירה ורצוי אלחוטי.

האם יש למישהו המלצה איך ניתן לעשות את זה במינימום הוצאה?

תודה רבה מראש לעונים!

פורסם (נערך)

איפה אתה בדיוק רוצה למקם את המצלמה? לא הצלחתי להבין.

אולי פשוט תשב עם הנייד שלך במקום מוסתר ותנסה לתעד אותו? 

עריכה אחרונה על ידי GreatDesigner
פורסם

אתה צריך מצלמה ומקור מתח, שים לב שאם מדובר בלילה - אז מצלמות זולות יהיו רגישות לתנאי תאורה חלשים.
מקור מתח יכול להיות סוללת גיבוי של 10000mah שלדעתי תחזיק לך לילה.
מצלמות קטנות באיכות סבירה יש באיביי, חלקן מגיעות עם WIFI מובנה, תצטרך גם כרטיס זיכרון, שים לב שבאיכות סבירה של 720p זה סדר גודל של 100mb לדקת הקלטה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי, איך שהוא מתאר את העניין לא יהיה אכפת לאותם אנשים ממצלמת דמה.

פות"ש, האם יש לך איזושהי זוית מחלון בבית לכיוון האוטו? אולי אפילו חלון של שכן שאתה בקשר טוב איתו?

במידה וכן, הייתי שוקל להשקיע על מצלמה ביתית באיכות טובה + כרטיס זיכרון טוב, מניח על החלון ומקווה שזה ייתפס במצלמה. אח''כ המצלמה תוכל לשמש גם מצלמת אבטחה לבית.

במידה ולא, אין לי רעיון אחר. קח בחשבון שאם אתה שם מצלמה על הרכב לכל הלילה נניח, יש מצב שהיא לא תקלוט את המאורע. המצלמה שלי ברכב מצלמת בלופים, והיא מצליחה להכיל עד 4-5 שעות צילום בזיכרון. בעצם אולי אם תצלם על איכות נמוכה יותר ועם מצלמה עם זכרון גדול... טוב אני לא בטוח ולא רוצה להטעות. אבל קח את העניין הזה בחשבון, שיש מצב שתקום בבוקר לרכב מלוכלך ופתאום הזיכרון של המצלמה מכיל רק את ה5 שעות אחורה ולא מתי שאכן תועד המפגע.

לצערי גם אני חווה את אותה בעיה.. האוטו שלי נמצא מתחת ל4 קומות בצד של הסלון, ובנוסף מלא ילדים מסביב, ככה שאני קם בבוקר לשאריות גלידה / קולה / קפה. ויותר מזה, ועד הבית של אותו בניין(בניין סמוך) מחליט להשקות את הצמחייה דווקא כשהאוטו שלי שם, ובכוונה מתיז לי מים + בוץ על החלק האחורי של האוטו. למה אני לא פונה אליו? כי הוא לא שפוי בראש ופעם קודמת שהעירו לו הגיעה משטרה כי הוא איים לדקור את הבנאדם השני...

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

קודם כל מצלמות רכב זה לא דבר יקר כ"כ - יש גם ב200 שח.
אבל אתה צריך אחת שתצלם באיכות טובה בלילה...

אתה יכול לשקול גם את האופציה הזולה הזו - לבצע שיחת וידאו (פייסבוק) מהטלפון שלך למחשב, להניח את הטלפון ברכב שזווית המתאימה מחובר למטען ברכב, ולהקליט את השיחה במחשב בבית (אם אין לך מחשב אז יכול להיות מישהו אחר שיש לו מחשב).

אבל השאלה היא מה תעשה עם הצילומים?
תראה להם שיש לך הוכחה שזה הם ואז אתה מקווה שהם יפסיקו?

פורסם (נערך)

אני המלצתי על מצלמת דמה בגלל העלויות.. אולי זה כן יפתור את הבעיה.

בחיים כמו במוסך - הטיפול מתחיל מהזול אל היקר.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...