Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 
ברשותי קורולה 2006. נורת צ'ק אנג'ן נדלקה. למען האמת אני נוסע ככה כבר כמה שנים. אני מעוניין למכור את הרכב וזה מציק לי למכור אותו ככה. כאשר התחברנו למחשב במוסך נאמר לי שזה חיישן חמצן דפוק. 
בדקתי אונליין ולפי חברת דנסו המקט של החיישן חמצן הוא DOX - 0106. עד כאן הכל בסדר. כאשר המשכתי עוד לחפש גילתי שעל החיישן חמצן המקורי של טיוטה כתוב גם דנסו 0202 כאשר הכוונה ל DOX 0202. כאן מתחילה הבעיה. 
לפי אתר דנסו ה 0202 לא מיועד לטיוטה 2006 מנוע 1.6 ליטר אלא לרכבים הבאים. אז מה הולך כאן? מי צודק? חברת דנסו או חברת טיוטה? אחד ההבדלים בניהם הוא שה DOX 0106 הוא אוניברסלי וצריך לחבר את החוטים עם קוננקטורים. לעומתו ה DOX 0202 מגיע כבר עם פלאג חיבור מהיר.
אגב, הרכב עבר טסט השבוע ולא הייתה שום בעיית זיהום אוויר כזאת או אחרת. האם כדאי בכלל להשקיע בהחלפת חיישן או שזאת מחלה ידועה שלהם וצריך לחיות איתה ככה? 
ידוע על "המחלה" של הטיוטות והממירים משנת 2003. האם הבעייה נגררה גם ל 2006? 
בברכה ותודה לעונים.
להלן הרכבים שלהם מתאים הדנסו DOX 0202

TOYOTA COROLLA (E10) (92-99)
TOYOTA COROLLA (E11) (97-02)
TOYOTA RAV 4 I / FUNCRUISER (94-00)

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא יודע לגבי תאימות החיישן אבל איזה קוד תקלה היה?

האם ניסו לאפס את התקלה והיא חזרה? 

אתה מתכוון להחליף חיישן קידמי או אחרי?

פורסם

נתקלתי בטסט שהבוחן מסתכל אם לא דלוקות נוריות ואם כן הוא פוסל.

אפשר לאפס הנורית הזו עם קורא תקלות רגיל ויכול להיות שקט לתקופה מסויימת.

פורסם
לפני 33 דקות, gil5 כתב:

נתקלתי בטסט שהבוחן מסתכל אם לא דלוקות נוריות ואם כן הוא פוסל.

חייב לעשות את זה לפי ההוראות. רכב עם נורת תקלה דלוקת לא אמור לעבור טסט. 

• תוכן חדש...