Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פיגו 208 שנת 2015.

חיפשתי בcatcar

אבל המקטים שהוא מצא לא רלוונטים ומביאים אותי בכלל למדחס מזגן.

בכל מקרה יש גומיות גדולות מסביב לחלונות בדלתות האחריות. העלות שלהן בלובינסקי להבנתי מעל 1000 לדלת.

מחפש להוזיל בהזמנה מחו"ל

אשמח לעזרה במציאת מקטים.

מה שאני מצאתי פה:

http://catcar.info/peugeot/?lang=en&l=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%3D%3D

זה חלק מספר 4 בתמונה.

אבל המקט כאמור לא מתאים.

פורסם

אולי תשתף מה קרה לגומיות?

ב208 ליסינג שהייתה לי הגומיה ממש התעוותה בצד שמאל וגרמה לחדירת רעשי רוח חזקים . זה גם מה שקרה אצלך?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

פורסם

בדיוק מה שקרה ברכב שהיה אצלי, ממש אותו דבר. אני אשער שגם הרעש הנוראי שחודר לרכב בעקבות זה אותו דבר :/

יש שם איזה פין או משהו שמחזיק את הגומיה במקומה, זוכר במעורפל, כשאני זיהיתי את המקור לרעש ההחזרה למקום כבר לא עזרה, העיוות היה חזק מידי.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי 

חדש כאן.

גם לי יש אותה בעיה 208 2015 בשני החלונות האחוריים.

כל גומי פה ( מוסך צמרת ) עולה 872 שח כולל מעמ ללא עבודה.

מישהו מצא יותר זול?

איפה?

אשמח לעזרה

תודה מראש

אני מאיזור חיפה.

• מעניין 1
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 21.10.2020 בשעה 08:48, colauti 9 כתב:

נסה להרשם לאתר הזה:

https://www.eurocarparts.com/search/STRIP STEAL PEGOUT -מצאתי שם כמה דברים מעניינים אך ללא הרשמה המוצרים לא נחשפים.

ראו הודעה זו

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...