Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין הרבה מה לרמוז, תחום איזוטרי ביותר שבו אני בערך איש המקצוע היחיד בארץ, אז אין טעם לזרוק שמות. אפשר להגיד שזה משהו בשכונה של אוטוקאד ותוכנות GIS.

לפני 12 שעות, eyali23 כתב:

@קורן בן אשר

קניה מחול הולך?

בארץ אין ככ מבחר לצערי.

פחות טוב. גם בגלל המצב, וגם מע"מ ממילא לא מעניין (עסק).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

אני יכול לחפש אם יש לי תמונה עדיין של הקונפיגורציה הזו (3 מסכי 24״) ואני אעלה.

כמו שאמרתי - זה לא נח באמת.

לפני 54 דקות, borsood כתב:

אאל״ט אתה בעולם המק. שם באמת יש יתרון מובנה לרזולוציה גבוהה.

בעולם החלונות המצב שונה, והרבה תוכנות לא ינצלו את הרזולוציות של 4K (אופיס בהחלט לא תתמודד טוב עם זה)

למיטב ידיעתי win10 יודע לרנדר גם במצב ״רטינה״:

https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-adjust-high-dpi-scaling-in-windows-10/

זה אכן לא חלק כמו במק (פשוט המערכת הפעלה מפשטת את זה - היא תמיד מנסה להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך ואז מעבירה עוד scaling דרך הGPU אם צריך ומרנדרת את כל הפונטים ברזולוציה הטבעית ובגודל הנכון) - אבל זה דיי סביר - כל עוד המכפלות הן ״טובות״ (4k על 32״ זו מכפלה מעולה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שלעבודה משרדית רגיל מסך בחצי מהסכום יעשה עבודה מעולה... משהו כזה:

https://ksp.co.il/?select=.1024..230..132..875..1948.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=76868&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

אני עובד בבית עם קונפיגורציה של מסך 29 רחב + 24 צמוד אליו. שניהם באותו גובה כך שמעשית אתה מקבל בין 3-4 מסכים מול העיניים.

שני המסכים שלי דל. הגדול מהסדרה כמו שיש בלינק ועלה בערך 2000 ש"ח לפני 3 שנים.

פורסם (נערך)

הבחור ציין למה זה לא יעבוד לו ב1440P...

לפי השימושים שהוא ציין - מסך 4K בגודל ההוא עם הPPI היותר גדול יהיה עדיף.

(ואם כבר - לקפוץ ל34״ + 27״ 4K , שזה מה שאני משתמש בו. עדיין - 1440P למי שרגיל ל4K או לרזולוציות עם PPI יותר גבוהה - זה מבאס)

כמו כן - הסידרה הזו - היא לא IPS לטובת פריימרייט גבוהה יותר - שזה פשרה לא להיט בכלל למי שרוצה דיוק צבעים.

אחלה למשחקים - אבל לפריימרייט גבוהה אין שום משמעות לעבודה משרדית.

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

אין הרבה מה לרמוז, תחום איזוטרי ביותר שבו אני בערך איש המקצוע היחיד בארץ, אז אין טעם לזרוק שמות. אפשר להגיד שזה משהו בשכונה של אוטוקאד ותוכנות GIS.

במקרה הזה באמת יהיה יותר מתאים מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה. וPPI גבוה.

זה לא בדיוק "עבודה משרדית" (אופיס ודפדפנים)

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 6 דקות, Liviur כתב:

הבחור ציין למה זה לא יעבוד לו ב1440P...

לפי השימושים שהוא ציין - מסך 4K בגודל ההוא עם הPPI היותר גדול יהיה עדיף.

(ואם כבר - לקפוץ ל34״ + 27״ 4K , שזה מה שאני משתמש בו. עדיין - 1440P למי שרגיל ל4K או לרזולוציות עם PPI יותר גבוהה - זה מבאס)

כמו כן - הסידרה הזו - היא לא IPS לטובת פריימרייט גבוהה יותר - שזה פשרה לא להיט בכלל למי שרוצה דיוק צבעים.

אחלה למשחקים - אבל לפריימרייט גבוהה אין שום משמעות לעבודה משרדית.

אולי לא הבנתי משהו.

אבל אם HD מספיק לפותש, והצורך הוא עבודה משרדית אז אלא אם הוא בתחום העיצוב מסך ב4,000 ש"ח יהיה מגניב אבל בו זמנית די מיותר מבחינת עודף הביצועים שלו.

פורסם

הוא לא ישב עדיין מול 32״ בFHD לדעתי :)+ שמתי לינק איך לסדר סקיילינג כראוי בחלונות (שלא אומר לקנפג לFHD)

לגבי IPS מול VA או TN לעבודה משרדית ... זה הבדל עצום. גם לא רק בעיצוב.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27712

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwfd8/

שווה כל שקל ומספק הרבה יותר מסך לשקל, אחיין שלי קנה לאחר שלא אהב מסך 144HzVA קעור שקנה בכמעט בכ1700שקל  כי ממבט קרוב VA זה פשוט זוועה בהזזת טקסט\חלון ואנחנו סטודנטים למדמ"ח.
החיסרון היחיד זה אין חיבור VESA מובנה אבל יש מתאמים ברשת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין ספק, נראה שזה המון מסך לשקל.

הבעיה עם המסך הזה כמו אחרים שהוצעו כאן היא שהוא 2560*1440... אז שוב זה נופל בדיוק באמצע, מכפלה 1 קטן מדי, מכפלה 2 עלוב ולא בא בחשבון, באמצע אינטרפולציה ומריחה.

מצד שני, זה כל כך זול שזה כמעט no brainer לקנות, ואם לא מוצא חן בעיניי פשוט למכור אחרי שבוע או לתת למי שאני חפץ ביקרו 🤔.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

לא יודע איך זה עם מסך 4K היום, אבל עם מסך 5K אני רק סובל מ"עודף" הפיקסלים כי WIN10 עדיין גרוע לדעתי בהתאמה למסכים עם רזולוציה גבוהה.
באמת המחיר של המסך הזה זול יחסית לתמורה שלו, זה מה שגם אנחנו הופתענו לגלות אחרי שבמיקרה ראיתי את הדגם ואז חיפשתי ביקורות ברשת, הוא גם תומך בFREE SYNC 75HZ שזה מוסיף עוד לתמורה, ואחלה צבעים ותצוגה ואפילו בתור טלויזיה לחדר הוא זול ומצויין (מחובר למיני מחשב או סטרימר).
נ.ב: מה שהיה הכי מגניב זה המישלוח האקספרס שלהם שהגיע כשעה וחצי לאחר ההזמנה(לא תמיד ככה), היה שווה את העמלה הקטנה בתקופת הסגר שכל החנויות היו סגורות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...