Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פענוח בדיקה לפני קניהאוקטביה2015

אם אפשר לתת חוות דעת על הבדיקה שנעשתה בקומפיוטסט

הרכב נמכר במחיר אטרקטיבי הוא יד שניה פרטי. וגם הראשונה פרטי.

נאמר לי שעבר תאונה בחלק הימני מקדימה פגוש כנף ופנס הוחלפו. לדבריו התאונה קרתה אצל הבעלים הראשון.

המוכר התחייב במנוע גיר שילדה שיצאו תקינים בבדיקה.

מתלבט אם להמשיך בעיסקה ולרכוש אותו.

כמו שאתם רואים חטף מכה .

הוא החליף לי משאבת מים ואקח גם לבדיקת לחץ למערכת הקירור.

אשמח לדעת אם יש עוד דברים שעלי לחשוש מהם. (הבוחן רמז לי שהדברים בעיקר קוסמטיים - הרכב חיצונית ניראה מעולה והתיקון לא נראה כלל עד שלא העלו על הליפט)

אשמח לתגובות מהירות כי כניראה העיסקה תתקיים ביום יומיים הקרובים אם כן.

WhatsApp Image 2020-06-24 at 04.55.21.jpeg

פורסם

ומה קרה בכנף שמאל אחורי ודלת שמאל (שהוחלפה) ? זו אותה תאונת שרשרת ?

יש קודי תקלה במחשב . צריך לבדוק אותם במוסך מתמחה כולל את תפקוד הגיר. והכי חשוב : המזגן חלש? כי זה יותר חשוב ממנוע. לבדוק היטב מזגן במוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקונים.

אני מאד מקווה שהעסקה זולה , כי אני הייתי ממשיך הלאה . רכב הזה נפוץ בליסינג.

לא צילמת היסטורית טיפולים . איפה היא ?

פורסם

שנים שלא ראיתי בדיקה שסעיף המנוע יוצא תקין. 

חשוד. 

האם המוכר הוא בעל הרכב? מי בחר את מכון הבדיקה? בדקת היסטוריית טיפולים ועבר ביטוחי? אתה בטוח שהיד הראשונה היתה פרטית? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

₪2500

אבל זה רק משאבה.

צריך לבדוק בולם ימני קידמי, מצמדים שחוקים , מדחס מזגן ... מוסך יוכל להעריך עלות יישור קו.

פורסם (נערך)

אני מדבר על מחירים של היבואן וחלקים מקוריים, תראה לי איפה עושים את זה ב 2500, כולל עבודה ומע"מ

עריכה אחרונה על ידי avnercohen
פורסם

הרכב כבר לא באחריות . משאבה מקורית אבל מוסך פרטי. אין שום הגיון ללכת לצ'מפיון במצב כזה. ואם מזמינים את המשאבה מחו"ל אז בכלל...

• תוכן חדש...