Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אופנוע שמושבת מספר שנים בחניה.  לא חשבתי שיש צורך לשלם אגרת רישוי אם אני לא מעלה אותו לכביש (היה מתוכנן לחלקים).

בבדיקה לפני פירוק החלטתי להוריד אותו מהכביש  וגיליתי שקיים חוב של 3300 ש"ח על כל השנים שלא שילמתי.   יש מה לעשות עם זה מול משרד הרישוי (חוץ מלהתחנן להנחה)?

פורסם

פעם (לפחות עד סוף 2019)

אפשר היה להביא תצהיר חתום ומואשר על ידי עורך דין שהרכב לא היה בשימוש בתקופה , ושאתה רוצה לשלוח לפירוק. 

ואז היו מוותרים לך על החוב. 

תשאל במשרד הרישוי אם הנוהל הזה עדיין תקף . 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 18 שעות, fatboy1340 כתב:

איזה שנה האופנוע? אפשר לחכות לאספנות ואז לשלם אגרה אחת וזהו.

התשלום היום הוא מינימום שתי אגרות. 

כאשר זה מספר האגרות שלא שולמו עד שהאופנוע הופך לרכב מיושן , ואז עוד 2 אגרות עד שמשרד התחבורה משבית אותו. 

רק אז ניתן להפוך לרכב אספנות ולשלם עוד אגרה אחת עבור השנה הנוכחית 

השינוי נעשה לפני כשנה , כאשר היתה תקופת חסד עד 31/12/2019 

פורסם
היי,
יש לי אופנוע שמושבת מספר שנים בחניה.  לא חשבתי שיש צורך לשלם אגרת רישוי אם אני לא מעלה אותו לכביש (היה מתוכנן לחלקים).
בבדיקה לפני פירוק החלטתי להוריד אותו מהכביש  וגיליתי שקיים חוב של 3300 ש"ח על כל השנים שלא שילמתי.   יש מה לעשות עם זה מול משרד הרישוי (חוץ מלהתחנן להנחה)?
מוזר. לי היה קטנוע שלא היה בשימוש כמה שנים ולא נעשה לו טסט. הלכתי למשרד הרישוי. ביקשתי להורידו מהכביש לטובת מכירה לחלקים ולא זכור לי שנתבקשתי לשלם דבר..

אני כן זוכר שאם הייתי רוצה להשמיש אותו הייתי צריך לשלם אגרות רישוי על כל השנים שעמד..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
בתאריך 23.6.2020 בשעה 19:09, sharonbbb כתב:

השאלה אם אני לא משלם ומעיף לפירוק.  

הם יכולים לעשות לי בעיות בעתיד?

בשביל הורדה מהכביש ופירוק באופן מסודר, אתה צריך לעבור במשרד הרישוי. 

לשאלתך , עקרונית תמיד הם יכולים לבוא ולדרוש את הכסף בעתיד. 

האם יעשו את זה ? לא יודע. 

אני אישית הייתי מנסה לסדר את זה.

לדעתי אם תוכיח להם שהאופנוע לא עמד והולך לפירוק , הם יוותרו על החוב. (ככה היה נהוג בעבר לפחות)

פורסם
לפני 17 שעות, YaronNahum כתב:

בשביל הורדה מהכביש ופירוק באופן מסודר, אתה צריך לעבור במשרד הרישוי. 

לשאלתך , עקרונית תמיד הם יכולים לבוא ולדרוש את הכסף בעתיד. 

האם יעשו את זה ? לא יודע. 

אני אישית הייתי מנסה לסדר את זה.

לדעתי אם תוכיח להם שהאופנוע לא עמד והולך לפירוק , הם יוותרו על החוב. (ככה היה נהוג בעבר לפחות)

תודה.  אנסה להגיע איתם להסדר כלשהו.

• תוכן חדש...