Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייש לנו בעיה לאחרונה שגוברת בנושא הפריצות לרכבים באיזור המגורים,מבלי לאמר את האיזור שלא לעורר עוד גנבים,גם לי פרצו לרכב כבר פעם שלישית,הם פותחים עם שלט נוחות את הרכב ולוקחים מה ששווה ערך מבחינתם,אני רוצה לפנות דרך עו"ד באיום תביעה לעיריית תל אביב על החוצפה שלה שהיא גובה היטל שמירה בזמן שלא מפסיקים לפתוח רכבים אצלנו בשכונה,יש עו"ד כזה ?

m7kj.jpg
פורסם

תביעת עירית ת״א אינה נושא פלילי.

עו״ד עובדים בחינם כאשר מדובר בנזקקים או מטרה ראויה, ועם כל הבאעסה שבדבר, פריצות חזרות לרכב לא ממש עומדות בקו אחד עם נשים מוכות או הומלסים.

אתה יכול לנסות ללכת בכיוון של תביעה ייצוגית שאולי תשיג לעו״ד המעורב שכר טרחה במידה ותזכו.

אבל לפני תביעה, ניסיתם לדבר עם המשטרה שתגביר סיורים באיזור? לבקש מהעיריה שתוסיף תאורת רחוב ושיטור עירוני?
אני תוהה, מה בדיוק גנבו ב-3 הפריצות?

פורסם
בתאריך 19.6.2020 בשעה 19:33, דור-ל כתב:

אני רוצה לפנות דרך עו"ד באיום תביעה לעיריית תל אביב על החוצפה שלה שהיא גובה היטל שמירה בזמן שלא מפסיקים לפתוח רכבים אצלנו בשכונה

תחסוך לעצמך את הזמן, העצבים, והכסף.

אף אחד, כולל עיריית ת"א לא יתרגש ממכתב כזה שהטענה היא שגובים היטל שמירה ובכל זאת מישהו פרץ לך לרכב.

היטל שמירה הוא לא הבטחה מצד העירייה שלא יתרחשו פריצות בעיר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 21.6.2020 בשעה 11:56, Be roo כתב:

תביעת עירית ת״א אינה נושא פלילי.

עו״ד עובדים בחינם כאשר מדובר בנזקקים או מטרה ראויה, ועם כל הבאעסה שבדבר, פריצות חזרות לרכב לא ממש עומדות בקו אחד עם נשים מוכות או הומלסים.

אתה יכול לנסות ללכת בכיוון של תביעה ייצוגית שאולי תשיג לעו״ד המעורב שכר טרחה במידה ותזכו.

אבל לפני תביעה, ניסיתם לדבר עם המשטרה שתגביר סיורים באיזור? לבקש מהעיריה שתוסיף תאורת רחוב ושיטור עירוני?
אני תוהה, מה בדיוק גנבו ב-3 הפריצות?

בפעם הראשונה הם ניתפסו פותחים לי את הרכב,ראיתי את זה מהגג,בפעם השנייה(לא יודע אם זה אותה חוליה)ניגנב לי מכשיר סלולרי "כשר" עם WAZE,בפעם האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים שגיליתי טביעות של נעל שבכלל לא נסעו איתי אנשים במושב האחורי יותר מחודש,לא ראיתי שניגנב משהו אבל כן הייתה כניסה לרכב שלי,דיברתי עם קב"ט איזורי שאחראי על הביטחון מטעם סל"ע,הוא אמר שהייתה ישיבה עם דיירים ולבסוף סוכם שלא יוצבו מצלמות באיזור,כנראה שמי שלא הסכים למצלמות יש לו סיבה טובה מספיק,אני בכל מקרה יחליף אזעקה לאחת של GUARD ואמשיך לעקוב אם הבעיה ממשיכה,גז מדמיע כבר יש :)

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...