Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני שאני אתחיל רק מחדד שקראתי פוסטים קודמים ואת האשכולות הנעוצים פה ועדיין לא קיבלתי תשובה. 

אני מתכנן לשדרג את המערכת של הרכב (קורולה ראנקס 2004), עכשיו הסתכלתי על מערכת מולטימדיה של פיוניר AVH Z5250 ודומיה (כמובן זה בהתאם להתאמה לפאנל של הרכב במידה ולא יתאים אני אחפש דגם יותר מתאים כמובן. 

בכל מקרה השאלה שלי היא, ראיתי שיש למערכות פיוניר כאלה הגברה פנימית וחיבור לסאב, יש הצדקה להוסיף מגבר בנוסף למולטימדיה ולרמקולים טובים יותר? 

ובמידה ויש הצדקה צריך מגבר 5 ערוצים או 4 ערוצים? (מזכיר שיש חיבור סאב במערכת עצמה.) 
תודה לעונים.

פורסם

למערכות פיוניר יש בדר"כ ערוץ אחד מתוך 4 (למשל אחורי ימני) שניתן לחבר אליו רמקול (וסאבוופר הוא רמקול) עם התנגדות 2 אוהם (או 2 רמקולים של 4 אוהם בחיבור מקביל), וההספק של המגבר הפנימי עולה מעט. אך יש צורך לוותר במקרה זה על הערוץ המקביל לו (אחורי שמאלי בדוגמה) ואתה נותר עם שני ערוצים (קדמיים) נוספים לטובת רמקולים רגילים לצורך הענין.

כך שזה אפשרי כפי שתיארת, אבל המגבר הפנימי של המערכות השונות הוא לרוב עדין די חלש ואיכות ההגברה שלו, בטח לרמקול שדורש קצת יותר הספק ויכולת שליטה מוגבל מאוד. אם רף הציפיות והתקציב נמוכים יחסית ואתה משדך למערכת רמקולים נצילים בעלי דרישת הספק נמוכה, זו יכולה להיות דרך חיבור. אבל ריאלית, מוטב לרוב להשתמש במגבר חיצוני, לכל הפחות עבור סאב (אבל אם רק לו, אתה נכנס קצת יותר עמוק לאיזון בינו לבין הרמקולים שלא מוגברים).

אפשר מגבר 4 ערוצים ואז להגביר סט קדמי וסאבוופר בגישור.

אפשר מגבר 3 ערוצים ולעבוד בתצורה דומה.

אפשר מגבר 2 ערוצים עבור סט קדמי ומגבר מונובלוק לסאב.

אפשר מגבר 5 ערוצים ולהגביר סט קדמי אקטיבי או סט קדמי ואחורי פלוס סאבוופר.

אפשר מגבר 4 ערוצים לסט קדמי אקטיבי ומגבר מונובלוק לסאבוופר.

וכן הלאה. האפשרויות מוגבלות פחות או יותר בדרישות, בציפיות, בתקציב וכיוצב'.

• תוכן חדש...