Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי סונטה היבירד ולפי נתוני החברה האוטו עושה 9.2 מאפס למאה ואני רוצה להבין יכול להיות שזה שגוי?

אתמול יצאתי ברמזור עם גולייטה חדשה 1.4 170  ולפי נתוני היתרן האוטו שלו עושה 7.7 למאה ופשוט הוא לא הצליח להתקרב אליי לא משנה מה במיוחד ב80-120 הסונטה  הדהימה אותי בכוח שלה זה לא חדש שהיא חזקה אבל  יכול להיות שהנתוני יצרן שגוים? 

פורסם

בס"ד

יש כל כך הרבה משתנים, שלמדוד מול רכב אחר, זה הדבר הכי פחות מדוייק וכן גם למדוד דרך הטלפון זה לא הכי מדוייק.
מה שכן, הפלאפון יתן לך אינדיקציה כלשהי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כמו להגיד שהבחור בi10 (אפס למאה ב15 שניות בערך) יצא איתי ברמזור אתמול, ואני לא הצלחתי להדביק אותו כשהרכב שלי אמור לעשות את התאוצה הקלאסית ב6 שניות.
הוא אמנם יצא מולי ברמזור, אבל אני יצאתי בנחת ללא כל כוונה להתחרות בו....

אני מאמין שאם הוא באמת התכוון לצאת מולך, היית מריח לו את האגזוז (לא בהרבה אבל עדיין).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, robertf כתב:

כמו להגיד שהבחור בi10 (אפס למאה ב15 שניות בערך) יצא איתי ברמזור אתמול, ואני לא הצלחתי להדביק אותו כשהרכב שלי אמור לעשות את התאוצה הקלאסית ב6 שניות.
הוא אמנם יצא מולי ברמזור, אבל אני יצאתי בנחת ללא כל כוונה להתחרות בו....

אני מאמין שאם הוא באמת התכוון לצאת מולך, היית מריח לו את האגזוז (לא בהרבה אבל עדיין).

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא לחץ עד הסוף...

וכבר יצא לי  לפתוח עם אופל אינסיגה 1.6 טורבו  165 כוח והשארתי לה אבק וגם לפי נתוני יצרן ה4ופל מהירה יותר..

גם ההונדה סיוויק 1.5 184 כוח עמדה איתי מאוד מאוד יפה ורק בשניה האחרונה הוא השיג אותי

לפני 3 שעות, rotemb כתב:

בס"ד

יש כל כך הרבה משתנים, שלמדוד מול רכב אחר, זה הדבר הכי פחות מדוייק וכן גם למדוד דרך הטלפון זה לא הכי מדוייק.
מה שכן, הפלאפון יתן לך אינדיקציה כלשהי.

לא רציתי להוסיף תתמונה הזאת כי אני לא מאמין לה אבל  מדדתי וזאת התוצאה קצת הזוי אחי הכל זאת הסונטה עושה 9.2 ובכל זאת זה הבדל עצום מ7.8 

Screenshot_20200226-233322_Drag Racer.jpg

עריכה אחרונה על ידי yarinboker
פורסם

בס"ד

שתבין, אני עם 240 כ"ס ונתון היצרן הוא 7.9 למאה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...