Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. שלשום שמו לי רדיאטור חדש לרכב (יונדאי אלנטרה 2007) עם מים ירוקים ב850 שקל. הרדיאטור הקודם היה נוזל לרצפה ממנו מים וראיתי שמסביב היה תמיד רטיבות. במוסך אמרו לי שהוא ''גמור'' שלשום שמו לי חדש.הוא בדק. מילא עד הסוף ואמר לי לבדוק במשך יומיים אם יורד מים ולהוסיף.לא הבני למה הוא אומר אתזה וזה הדאיג אותי.לשלם 850 ולהמשיך לדאוג..אמר זה בדיקה שגרתית.תבדוק יומיים ואז פעם בשבוע בשגרה.

ותסתכל שחום המנוע גם לא עולה..עוד יותר מדאיג

אתמול שכחתי לבדוק אבל בדקתי היום וראיתי שחסר משמעותית.הוספתי לפי העין בערך ליטר. לא ראיתי נזילה. נשאלת השאלה למה רדיאטור חדש מאבד כלכך הרבה מים? למה בכלל הוא מאבד מים אם זו מערכת סגורה? יכול להיות שזה בעיה נוספת? ואולי גם הרדיאטור הקודם היה תקין ומשהו אחר גורם לזה?

פורסם (נערך)

גם אצלי ברכב הקודם שלי,I30 ,לאחר החלפת רדיאטור היה בתחילה חוסר-להערכתי אתה מגזים בכמות של ליטר (אצלי הוספתי בשבוע הראשון בשתי בדיקות במצטבר שתי כוסות נוזל קירור/מים מזוקקים).

קח כוס מים מזוקקים/מים ירוקים אם יש לך ורק כאשר הרכב קר,פתח פקק רדיאטור והוסף אותה.

עקוב אחר מפלס נוזל הקירור ובדוק האם הוא יורד או נשאר במקום.

באופן כללי- מערכת הקירור אינה רק רדיאטור-אם נעשתה בדיקת לחץ למערכת וזה החלק שמצאו לא תקין והוא זה שהוחלף זה אמור להסתדר ואם המערכת תמשיך לאבד נוזל שוב,יש לבצע בדיקת לחץ ולבדוק שוב האם יש דליפות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המוסך מוטרד משני עניינים, ראשית יתכן כי המנוע עבר התחממות ויש עוד בעיות שעלולות לצוץ אחרי התיקון הבעיה העיקרית שגרמה להתחממות ולכן נדרש מעקב צמוד בתקופה הקרובה, גם שלא מתחמם וגם שלא ממשיך לאבד מים ואולי יש עוד נזילה קטנה שלא התגלתה קודם או פגיעה במנוע.

שנית, ניקוז אויר, ישנם מערכות שרק לאחר כמה מחזורים של התחממות והתקררות מתבצע שחרור אויר מלא מהמערכת ואז כמובן יובחן בחוסר נוזל קירור. כל שנדרש זה רק להשלים מפלס ולהמשיך לעקוב כמה ימים. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...