Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

נהגתי ברכב לאט ונכנסתי להחנות אותו ליד המדרכה בצד ימין לפני הרכב שעמד שם ולפתע הרכב שחנה התחיל לצאת מהחניה ולנסוע ללא איתות ופגע לי בצד הימני וגרם לי לנזק כבד . הנהג הפוגע מאיים עלי בתביעה בבית משפט . מה לדעתכם אני אמור לעשות במקרה הזה .

פורסם

בשליפה מהמותן ועל פי התאור המצומצם שלך,  שניכם 

יש תקנות תעבורה המחייבות כל אחד מכם בפעולות שעשיתם

השופט יחליט מהם אחוזי האשמה

תתיעץ עם סוכן הביטוח שלך לגבי התביעה

פורסם

האם יש לך תעוד הארוע - למשל מצלמת דרך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, danoga כתב:

תודה לאבי. כלומר אם אני מבין נכון אף אחד כאן לא " צדיק " ושני הנהגים  אשמים .

חפש כאן את הסעיפים 21, 45 לגביך

וסעיפים 21, 64ב עבורו

https://www.nevo.co.il/חפש כאlaw_html/law01/p230_011.htm

להדגיש, איני משפטן וזו רק סברה ראשונית שלי

פורסם

אם אני מבין נכון , אתה נסעת ברוורס בכדי להכנס לחניה , והוא במקביל יצא ממנה בנסיעה קדימה. 

יש לו כנראה אשם תורם כמו שאומר אבי , אבל עיקר הנזק כנראה יפול על כתפיך. 

אני מקווה שיש לך ביטוח מקיף / צד ג. 

אם כן זה הזמן לדעתי לערב את הביטוח. במיוחד אם הנזק כבד לשני הצדדים. 

שוב , גם אני לא משפטן , והניתוח הוא על סמך התיאור החלקי בהודעה הראשונה. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אז ככה - אני לא נסעתי לאחור . בכלל לא .  אסביר - נסעתי במקביל לרכב החונה וניסיתי להיכנס ולחנות לפניו  לאורך שפת המדרכה . לא ראיתי בכלל נהג ברכב השני . כאשר לפתע בעודי נוסע ומתיישר לאורך המדרכה , הנהג השני יצא מהחנייה בלי לאותת . ככה זה היה .תודה למשיבים .  

בנוסף לכך יש לי בטוח מקיף וצד ג'  והפעלתי אותם . לא ברור לי על מה הנהג השני רוצה לתבוע אותי .  מעולם לא נתקלתי בבעיה כזו ואני חסר ידע בנושא התדיינות עם נהגים אחרים וחברות בטוח.

פורסם (נערך)

אם אכן נסעת לפנים האשם כולו על הנהג שיצא מהחניה (סעיפים 66, 40(א) ו-41 לתקנות התעבורה).

לכן חשוב לתעד את הנסיעה (מצלמת דרך).

טוב שהודעת לביטוח, אבל ממליץ לך להוועץ בסוכן לגבי הפעלת תביעה, שכן אם תבעת את הביטוח תשלם השתתפות עצמית וכן תאבד את הנחת העדר התביעות בשנים הקרובות. אני לא יודע למה כוונתך ב"נזק כבד" - אבל אם מדובר באלפי שקלים בודדים יתכן מאד שעדיף לך לשלם את נזקך מכיסך ולתבוע את הנהג האחר.

עריכה: אם תוגש נגדת תביעה חשוב מאד לערב את הביטוח מיד - כדי שיהיה מעורב בהגנה וכדי שלא יוכל להתנער ממך אם הנהג האחר יזכה במשפט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...