Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים 215/50R17.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מעוניין לרכוש צמיגים למונדאו טיטניום אקובוסט במידה הרשומה בכותרת עד 500 ש"ח לצמיג, הדרישה מהצמיגים בעיקר אחיזה גבוהה ביבש וברטוב ולפרק זמן ארוך.

אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצות לצמיגים.הרכב נרכש לפני כשבועיים,מאחורה יש שני צמיגים שונים אחד מהשני בני 3,ומקדימה זוג זהה אבל שונה מהשניים מאחורה.

האם מומלץ להחליף את כל הארבעה או שמספיק זוג?

תודה.

פורסם

שלום,

לשאלה האם להחליף זוג או רביעייה - תלוי במצב הצמיגים הקדמיים.

אם הם לא שחוקים, לא סדוקים ואוחזים טוב, אפשר להחליף זוג אחוריים בלבד.

צמיגים עם אורך חיים גבוה הייתי קונה Goodyear efficient grip perfomance. הם קצת מעל התקציב, אבל שווה לשלם את התוספת

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4736&cs=1&diameter=8&aspectRatio=12&width=19

דבר נוסף - לא רשמת מה קוד עומס ומהירות הרשומים ברישיון הרכב ( במידה הזאת יש V/Y/W 91/95 ).

קוד עומס חייב להיות זהה בכל הצמיגים ולא יותר נמוך ממה שרשום ברישיון.

קוד מהירות יכול להיות יותר גבוה ממה שרשום ברישיון ( אם רשום V, מותר V וגם W , Y. אם רשום W, אז רק W ו Y ) ושונה מהזוג הקדמיים, כאשר מאחורה יותר גבוה.

אם סגנון הנהיגה שלך "ספורטיבי" תשקול לעלות את התקציב ולהנמיך ציפיות בהיבט אורך החיים.

יש דגמים לביצועים במידה הזאת: continental sport contact 3, dunlop sport maxx.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=12&width=19&Page=2

כאן כדאי להחליף רביעייה כדי שלא יהיו הבדלים גדולים באחיזה בינם לבין הקדמיים הנוכחים שלך.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה.

לגבי הצמיגים הקידמיים הם עדיין אוחזים, לגבי הקוד משקל ומהירות רשום ברישיון 95W קדימה ואחורה.

אופי הנהיגה שלי כן "ספורטיבי" אז אקח את ההמלצה שלך לגבי החלפה כוללת של כל הצמיגים. יש סט שאתה ממליץ?כמובן שמעדיף להישאר בטווח ה500ש"ח לצמיג אלא אם יש ירידה משמעותית באיכות הצמיג או לחלופין צמיגים ששווים את ההפרש.

פורסם

אז הקישור הראשון שצירפתי לא מתאים - חייב 95 W או Y .
מה יש כרגע על הרכב ואיך הם מרגישים לך בנסיעה?
אני שואל בשביל שיהיה מול מה להשוות.
אין צמיגים לנהיגה ספורטיבית בתקציב שלך.
הכי קרובים זה Pirelli pzero Nero GT
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=3214&cs=1&diameter=8&aspectRatio=12&width=19&type=1
צמיגים מעולים מבחינת האחיזה.
אם אינך נוסע הרבה, נגיד 15 אלף קילומטרים בשנה, אפשר למשוך אותם שנתיים- שנתיים וחצי.
ככה זה בכל צמיגים ספורטיביים מבחינת השחיקה.
אגב, לדעתי יש טעות באתר הזה בשם הדגם - לא יכול להיות P7 Nero GT.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים הקדמיים הם Kleber dynaxer HP3 XL.לא יודע לגבי האחיזה של הצמיגים הספציפיים אבל אני לא מרגיש ביטחון מלא במהירויות גבוהות,אולי בגלל האחוריים(יש גם רעידות קלות אבל כנראה איזון יפתור את זה).

נוסע בין 12-15K ק"מ בשנה וצפי של שנתיים וחצי מתאים לי.

ההפרש בין הפירלי לבין הקלבר מצדיקים הפרש של קרוב ל300 ש"ח(1200 ש"ח כולל)?

תודה.

פורסם

צמיגים שונים לגמרי.
קלבר HP3 - צמיגי נוחות סבירים.
פירלי p.zero צמיגים ספורטיביים.
אפשר לקנות רביעיה של צמיגי נוחות לא יקרים ( סביב 360₪ לצמיג ). יש את kleber hp4 הדגם החדש או Falken ze310 ולסגור עניין.
אבל אני לא בטוח שתהיה מרוצה מהאחיזה שלהם בסגנון הנהיגה שלך. בכל זאת, לרכב שלך יש כח .
לכן אני לא יכול לענות האם יש הצדקה לשלם קרוב ל 600₪ על פירלי שגם יחזיקו מעמד פחות זמן.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...