Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

מחיפוש ברשת אין יותר מידי על החברה הזאת(יפנית) שמייצרת רק סלילי הצתה.

אולי בכל זאת מישהו מכיר?

בדקתי במספר חנויות בארץ ואין כרגע אופציות נוספות.

מדובר על לאנטיס 2001, כבר החלפתי לסלילים סיניים לפני כמה שנים כי לא הייתה ברירה. 

כאחד שלא מתפשר על לא פחות מחלק מקורי או חליפי מבית טוב בהזמנות מחו"ל, לא מוכן לשלם 700 שקל על סלילים מקוריים, במיוחד כשסלילים של דלפיי שהוא היצרן המקורי לרכב הנ"ל - נמכרים באיביי ב400 שקל כולל משלוח מארה"ב אבל בגלל המצב בעולם אני לא רוצה לקחת סיכון של המתנה ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

ספר לי על זה.

חיפשתי סלילי הצתה מקוריים (של בוש) ל- 156 שלי.

יש שם שישה (V6).

3 החלפתי במוסך (גם אם הייתי מבקש ממנו אחרת, לא היה מרכיב המוסך משהו אחר זולת מקורי) ב"חצי ראש" הפנימי במחיר דיי יקר (היתה בעיית קרטועים ולא רצינו לא אני ולא המוסכניק לפרק שוב את הצד הזה בשל ריבוי העבודה).

אח"כ הזמנתי בזמני החופשי ב-3 הזמנות, 3 סלילים, כל פעם אחד (מחיר של אחד כמעט עובר את המגבלה שצריך לשלם מכס או מה שזה לא יהייה...) עבור חלק הראש החיצוני.

מאז יש ראש שקט.

רוצה לומר - תחליט אם אין או יש פשרה בנושא מקוריות החלק. כנראה שאין (וזה בסדר).

אם ניתן להמתין עם זה עד שהמצב מתייצב - מה טוב.

אני בכל מקרה לא הייתי מתפשר על "חיקוי" או תואם מקור. רק על חלק מיצרן ידוע (בניהול המנוע לא משחקים עם חלקים עלומי שם).

אין לי פתרון בשבילך, זולת להמתין, או להמשיך ולחפש (בקנייה הארץ לא נראה לי שתצליח לחסוך בעלויות לעומת חו"ל. אבל אולי יבוא מישהו עם הפתעה, בדמות חנות בארץ, עם מחיר שינחם אותך. מי יודע).

בהצלחה.

נ.ב.- בדקת ביונדאי שופ / יבואן בוש, אולי יש להם מה שאתה מחפש ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...