Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פגע בי מאחור והשבית את הרכב שלי (פיג'ו 406 - שנת 2001.... טוב זה לא חוכמה)

עקב השתתפות עצמית גבוהה מאוד שלו (1500ש"ח) - הוא ישלם לי את עלות הרכב ויקח את הגרוטאה (שהייתה פעם משהו מצויין).

האם יש עוד משהו מבחינת רכוש שהוא אמור לשלם?

על איזה סוג מסמך בייננו חותמים במקרה כזה?

פורסם

אני מבין שאת הכסף אתה לא מקבל מהביטוח אלא מהפוגע.

תעשה העברת בעלות לרכב בדואר ( למרות שהוא מושבת) או לחילופין לך תוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי, תחתים אותו על ההעברה ותן לו את הרכב המושבת.

אל תשאיר את הרכב עם מספרים פעיל ועל שמך.

מתכון לצרות אחר כך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אתה צריך לדאוג להעברת בעלות או להורדת הרכב מהכביש - אחרת תצטרך להמשיך לשלם אגרת רישוי שנתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה החלק הפחות בעייתי. החלק היותר בעייתי שמישהו יתקן את הרכב וימשיך לנסוע בו ואז לך תוכיח שהרכב לא אצלך.

פורסם

תודה, שכחתי לציין שהרכב הושבת.

מה עושים עם הלוחיות? לחתוך?

את הרכב המושבת אני מעביר לו מה צריך לציין אם כותבים איזה הסכם בייננו?

תודה

פורסם
זה החלק הפחות בעייתי. החלק היותר בעייתי שמישהו יתקן את הרכב וימשיך לנסוע בו ואז לך תוכיח שהרכב לא אצלך.

תודה, שכחתי לציין שהרכב הושבת.

מה עושים עם הלוחיות? לחתוך?

את הרכב המושבת אני מעביר לו מה צריך לציין אם כותבים איזה הסכם בייננו?

תודה

פורסם

עושים הסכם עם הבחור בו מוסכם כי הוא מקבל את הרכב לחלקים בלבד וכי הרכב יורד מהכביש במשרד הרישוי, לוקחים את הכסף והולכים להוריד את הרכב מהכביש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...