Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי הונדה ג'אז 2006 אוטומט, הרכב מעולללללה

אבל היום בבוקר בדקתי שמן- מים והתברר שאין כמעט מים

במוסך לא מצאו נזילה בתא מנוע- אלא מים בתא הנוסעים... אז יש נזילה מרדיאטור החימום ומיד התקינו לי מעקף

רדיאטור מקורי חדש עולה 3750 ש"ח, מפירוק עדין לא מצאתי

העבודה תהיה לפי שעות, והמוסך שלי מעריך את זה ב 1000+ ש"ח

יש למישהו ניסיון בנושא או מוכר טוב מחו"ל לחלק חליפי?

כמה מסובך לפרק דשבורד של הדגם הג'אזי הזה?

פורסם

לא הייתי ממליץ על חלק מפירוק א. אתה לא באמת יכול לדעת מה מצבו, ב. הפירוק שלו לא פשוט.

בדוק אפשרות להזמין מחו"ל לפי מקט.

בתור התחלה צור קשר עם "רדיאטור רחובות" הם ממש ותיקים ומקצוענים בתחום, הם החליפו לחבר שלי ביונדאי i30 בשעתיים עבודה וללא פירוק הדשבורד!!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

דיברתי איתם, תודה

אין להם ניסיון עם הדגם הזה

בכל מקרה מצאתי (אחרי הרבה חיפושים) חלק תחליפי חדש באיביי (יש משומש מלטביה יקר יותר), העניין היחיד הוא שבארה"ב הדגם נקרא הונדה פיט ולא הונדה ג'אז

https://www.ebay.com/itm/HVAC-Heater-Core-Spectra-98076-fits-06-08-Honda-Fit/264078804438?fits=Year%3A2006%7CModel%3AFit%7CSubmodel%3ALX%7CEngine+-+Liter_Display%3A1.5L%7CMake%3AHonda&epid=220060971&hash=item3d7c52c5d6:g:4SYAAOSwS9Bbk7H9

יש למישהו ניסיון עם ייבוא של חלק לג'אז שרשום על שם פיט? פעם משרד התחבורה עצר לי משלוח והייתי צריך להוכיח שהחלק מתאים לרכב שבבעלותי

פורסם

לאור ניסיון עם אירוע דומה-שונה בסיוויק-לי הלך הרדיאטור הרגיל ולא החימום),הייתי בודק מול אבי פרטס,האם יש להם חלק כזה חדש כמובן.

את העבודה תוכל לבצע בכל מוסך או שאצלם אפילו.

http://www.aviparts.co.il/autoparts26/

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: הזמנתי את הרדיאטור עבור הונדה פיט מנוע 1.5 והחלק מתאים (עלה כ 550 ש"ח כולל משלוח ומיסים).

היום החליפו אותו במוסך בהצלחה במחיר של כ 1000 ש"ח עבור עבודה+ מע"מ.

להזכירכם המחיר שקיבלתי מהונדה ומחנויות חלפים היה 3750 ש"ח עבור החלק, לפני מע"מ ולפני עבודה...

• תוכן חדש...