Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתוני נסיעה כלליים :

1. נוסע שש ימים בשבוע לעבודה כ 35 ק"מ כל כיוון.
  2. מחפש רכב אמין, בטיחותי, יציב.
  3. רכב יחיד וראשון בבית לזוג צעיר.
  4. אבזור מרשים ויפה.
  5. צריכת דלק (( לא עניין מהותי )) .

נא לייעץ לגבי שני רכבים:

1. רנו מגאן גרנד קופה גרסת האיקסקיוטיב 1.3 בנזין טורבו.
  2. טויוטה קרולה סן סידאן 1.6 בנזין.

אשמח לקבל המלצות (( יתרונות וחסרונות )) לגבי כל רכב ומה עדיף וטווח של 5-7 שנים ?

** מדובר בשני רכבים 2019 מהיבואן .

בתודות מראש,

פורסם

מבין שתי המכוניות, ובהתחשב בזמן שאתה מתכוון להחזיק ברכב, אני הייתי בוחר בקורולה.

היא תהיה מעט פחות נוחה, ופחות חסכונית, אבל בעוד 5-7 שנים הרנו תהיה שווה שקל וחצי, והקורולה כמה עשרות אלפים.

אבל, לא הייתי בוחר הקורולה בנזין. באותו מחיר הייתי בוחר בקורולה ההיברידית שהיא כבר רכב מעולה.

לזכות הרנו - יש לה מנוע מצויין וחסכוני, שמושך נהדר מסל"ד נמוך. בדיוק ההפך מההתנהגות של המנוע 1.6 של הקורולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מבין שתי המכוניות, ובהתחשב בזמן שאתה מתכוון להחזיק ברכב, אני הייתי בוחר בקורולה.

היא תהיה מעט פחות נוחה, ופחות חסכונית, אבל בעוד 5-7 שנים הרנו תהיה שווה שקל וחצי, והקורולה כמה עשרות אלפים.

אבל, לא הייתי בוחר הקורולה בנזין. באותו מחיר הייתי בוחר בקורולה ההיברידית שהיא כבר רכב מעולה.

לזכות הרנו - יש לה מנוע מצויין וחסכוני, שמושך נהדר מסל"ד נמוך. בדיוק ההפך מההתנהגות של המנוע 1.6 של הקורולה.

מה הכוונה לפחות נוחה ? מאיזה בחינה ?

תודה על המענה,

פורסם

אני דווקא כן הייתי הולך על קורולה בנזין 1.6 (מדובר באותו מנוע של הדגם הקודם עם הספק 132 כ"ס) לעומת ההיברידי 1.8 גם בגלל כל נושא ההתעסקות העתידית עם החלפת הסוללה ונושא הארכת האחריות שזה כסף. ב1.6 אין את הכאב ראש הזה וגם לטעמי נוסעת יותר טוב אמינה מאוד

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
ב1.6 אין את הכאב ראש הזה וגם לטעמי נוסעת יותר טוב אמינה מאוד

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

אני מתקשה להאמין שנהגת גם על ה 1.6 הרגילה וגם על ההיברידית, והגעת למסקנה שהרגילה יותר טובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קורולה עדיפה מבחינת אחזקה (גיר פשוט יותר לאחזקה ביחס לרובוטי כפול מצמדים) ואבזור בטיחות והנדסת אנוש , וכנראה גם סחירות(השערה בלבד).

מגאן עדיפה מבחינת נוחות (מושבים עדיפים בהרבה על אלו של הקורולה) , ביצועים, מראה חיצוני ופנסי לד מקדימה.

צריכת דלק לרנו כנראה יהיה יתרון קל אבל אם נוהגים עם רגל כבדה הוא יעלם.

אני גם הייתי מעדיף ללכת כבר על קורולה היברידית ולא על הרגילה, ההפרשים בצריכת הדלק מהותיים, בעיקר בעיר.

פורסם
קורולה עדיפה מבחינת אחזקה (גיר פשוט יותר לאחזקה ביחס לרובוטי כפול מצמדים) ואבזור בטיחות והנדסת אנוש , וכנראה גם סחירות(השערה בלבד).

מגאן עדיפה מבחינת נוחות (מושבים עדיפים בהרבה על אלו של הקורולה) , ביצועים, מראה חיצוני ופנסי לד מקדימה.

צריכת דלק לרנו כנראה יהיה יתרון קל אבל אם נוהגים עם רגל כבדה הוא יעלם.

אני גם הייתי מעדיף ללכת כבר על קורולה היברידית ולא על הרגילה, ההפרשים בצריכת הדלק מהותיים, בעיקר בעיר.

תודה על המענה,

האם זה נכון שירידת הערך ברנו היא קריטית לעומת הקרולה ?

פורסם

בסקירה של הרנו בערוץ אוטו הוצגה מערכת הפעלה Android בהתקנה מקומית (( מצורף לינק לסקירה ))

מישהו יודע מי מתקין את זה ? אם זה בחברה אז אני אשאל על זה מראש לפי ההזמנה (( במידה ואחליט להזמין רכב זה )) .

פורסם

זה ששמו את הכל ( שליטה במיזוג + מולטימדיה ) באותו מסך משגע אותי ,כדי להחליש את עוצמת המיזוג אתה צריך לעבור מסכים ואם אחרי כמה דקות אתה רוצה לשנות תחנה ברדיו אתה שוב צריך לעבוד מסכים

פורסם
זה ששמו את הכל ( שליטה במיזוג + מולטימדיה ) באותו מסך משגע אותי ,כדי להחליש את עוצמת המיזוג אתה צריך לעבור מסכים ואם אחרי כמה דקות אתה רוצה לשנות תחנה ברדיו אתה שוב צריך לעבוד מסכים

נראה לי שזה דבר שאפשר להסתדר אתו (( גם אם זה לא כל כך נוח )) עם הזמן .

יש לך את הרכב ? אשמח להמלצה אישית ?

פורסם

מבין קורולה היברידית או רגילה הייתי בוחר בהיברידית.

יש לך 3 שנים אחריות,כל שנה נוספת עוד 300 שקל.

לשלם 600 שקל על סוללה ב5 שנים זה הרבה פחות ממה שתחסוך בדלק.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
נראה לי שזה דבר שאפשר להסתדר אתו (( גם אם זה לא כל כך נוח )) עם הזמן .יש לך את הרכב ? אשמח להמלצה אישית ?
כבר אין לי,היה לי חצי שנה דיזל,חוץ מהמסך המעצבן אוטו טוב מאוד ההתרעה על רכב מלפנים יחסית קטנה בתוך המסך, לא ממש רואים,יש התראה קולית שמורידה את הווליום וגם יכול להציק, אני מעדיף מוביל איי
פורסם

פה בארץ הקודש סוגדים לקורולה, ובפרט לא אוהבים רנו, וזה לא ישתנה כל כך מהר גם אם מחר רנו תציג רכב שיכול לנסוע 30 שנה בלי תקלות ובלי תחזוקה.

אם אתה קונה רכב במחשבה למכור עוד כמה שנים ולהתקדם, קנה קורולה. רכב טוב מאוד בפני עצמו.

אם אתה קונה רכב קודם כל כדי לנסוע וחשוב לך נוחות וביצועים יותר מסחירות (ואולי גם פוטנציאל אמינות), לך על הרנו.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...