Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול הבא למאזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 3 2008 עם 170 אלף ק"מ,עברה טסט לפני שבועיים.

טיפול אחרון עברה לפני שנה ב 160 אלף ק"מ בטיפול היה מסנן שמן , oilmobil ,מסנן אוויר m3/m2 , אטם בורג ריקון אגן שמן, משולש ימין ושמאל,.

בזמן העברת הבעלות קיבלתי טיפול חינם בדלק מוטורס שמקנה לי טיפול ראשון חינם שהוא מסנן שמן ושמן מנוע.

שאלתי היא: מתי לעשות טיפול לרכב ? ב 175/180 ? איזה טיפול לעשות?ומה העלות המשוערת?

אני מאמין שלא ארצה לטפל המורשה אלא במוסך זול יותר,לכן אולי כדאי לקבל את הטיפול החינם ואת השאר לעשות במוסך אחר.

תודה

פורסם
תחליף שמן+פילטר שמן מה שקיבלת ינסו לדחוף לך תוסף בכסף תגיד שאתה לא רוצה.

טיפול הבא תעשה כל 15 אלף ק''מ או שנה הקודם מביניהם.

יש טיפול מיוחד שעושים ב 180 לא?

עבר בדיוק שנה מהטיפול האחרון,

אז לעשות עכשיו של 15000 ?

מה העלות המשוערת של זה?( במיוחד אם אעשה את הטיפול חינם)

פורסם

אין לך טיימינג יש שרשרת לא נוגעים בה.

תחליף שמן+פילטר שמן ויעשו לך בדיקה כללית של בלמים וכו' לא חייב לתקן אצלם מחירים יקרים.

וסע שנה או 15 אלף ק''מ הקודם מביניהם תהנה זה רכב אמין מאוד.

פורסם

זה מספיק כרגע, יעשו בדיקה כללית של בלמים, צלחות, נזילות, חופשים, גומיות, אם יש בעיות יגידו לך הם רוצים עוד כסף על הדרך.

תבדוק שהפילטר אוויר באמת נקי וחדש.

טיפול הבא תבדוק מה מצב הפלגים.

שתהיה במוסך תבקש לוח טיפולים מודפס יוציאו לך.

פורסם
ב180 צריך פלאגים ומסנן דלק אם הרכב טופל לפי הספר.

בדלק מוטורס תקבל דיאגנוסטיקה מלאה של הרכב, אל תעשה אצלם כלום כי הם יקרנים.

הייתי מחליף גם שמן גיר.

זה מספיק כרגע, יעשו בדיקה כללית של בלמים, צלחות, נזילות, חופשים, גומיות, אם יש בעיות יגידו לך הם רוצים עוד כסף על הדרך.

תבדוק שהפילטר אוויר באמת נקי וחדש.

טיפול הבא תבדוק מה מצב הפלגים.

שתהיה במוסך תבקש לוח טיפולים מודפס יוציאו לך.

אז כרגע ללכת לטיפול חינם שאקבל מסנן שמן ושמן מנוע ואז לעשות בעוד שנה או בעוד 10 אלף ק"מ את הטיפול של ה 180?

לפי הספר טיפולים הרכב טופל ב 160 ולפני זה ב 140 ואז הוחלפו בלמים, מסנן שמן, oilmobil , מצת, מסנן אוויר, צלחת בלם, רפידות בלם, ומסנן דלק.

לכן אולי כדאי לעשות את הטיפול של ה 180 עכשיו ( אני כמעט ב 172) שכולל שמן מנוע,מסנן אוויר,מוזל בלמים הידראולי,מסנן שמן מנוע ופלאגים/ מצתים. שזה טיפול קצת יותר מעמיק במקום רק מסנן שמן ושמן מנוע ואז לעשות טיפול הבא בעוד שנה או 10 ק"מ שהוא יהיה טיפול 10 רגיל?

לטיפול 180 קיבלתי הצעה ב 640 ש"ח , (ואז אולי אעשה את המסנן שמן ושמן מנוע בחינם ואוזיל את הטיפול 180 למחיר נמוך מ 640)

פורסם

רק קח בחשבון שיש סיכוי שהם ימצאו "ליקוי בטיחותי" וחובתם לדווח למשרד התחבורה אם תסרב לתקן שם.

אני בסיטואציה דומה הוצאתי את הרכב בגרירה שמגיעה לי מהביטוח למוסך מורשה (לא מרכזי) ושם משום מה אמרו תקין לחלוטין, חוץ מהבלמים שהחליפו.

בקשתי שירשמו בקבלה שהרכב נבדק בדיקה מקיפה והוחלפו ברקסים ונורה.

לאחר ימים ספורים קיבלתי טלפון מפקידה במשרד התחבורה כצפוי..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
רק קח בחשבון שיש סיכוי שהם ימצאו "ליקוי בטיחותי" וחובתם לדווח למשרד התחבורה אם תסרב לתקן שם.

אני בסיטואציה דומה הוצאתי את הרכב בגרירה שמגיעה לי מהביטוח למוסך מורשה (לא מרכזי) ושם משום מה אמרו תקין לחלוטין, חוץ מהבלמים שהחליפו.

בקשתי שירשמו בקבלה שהרכב נבדק בדיקה מקיפה והוחלפו ברקסים ונורה.

לאחר ימים ספורים קיבלתי טלפון מפקידה במשרד התחבורה כצפוי..

למה שזה יקרה?

פורסם

אסביר..

אם חלילה ברכבך יש גומיות יבשות/קרועות במיטלה או בבולם הזעזועים בלמים לא תקינים וכו',

מחובתם לא לאפשר לרכב נסיעה "במצב כזה" ואם אתה מסרב לתקן שם, הם חייבים לדווח שהרכב לקוי, ולכן מדווחים למשרד התחבורה.

תאר לך סיטואציה שלקוח יוצא מטיפול וקורה לו תאונה כי הרכב לא בלם..

לכן יש חוק שמאפשר להם לסנדל אותנו למוסך..

כמו שכתבתי מקודם.. חוץ מבלמים שיכולתי לנסוע עוד, אך העדפתי להחליף כבר..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אז כרגע ללכת לטיפול חינם שאקבל מסנן שמן ושמן מנוע ואז לעשות בעוד שנה או בעוד 10 אלף ק"מ את הטיפול של ה 180?

לפי הספר טיפולים הרכב טופל ב 160 ולפני זה ב 140 ואז הוחלפו בלמים, מסנן שמן, oilmobil , מצת, מסנן אוויר, צלחת בלם, רפידות בלם, ומסנן דלק.

לכן אולי כדאי לעשות את הטיפול של ה 180 עכשיו ( אני כמעט ב 172) שכולל שמן מנוע,מסנן אוויר,מוזל בלמים הידראולי,מסנן שמן מנוע ופלאגים/ מצתים. שזה טיפול קצת יותר מעמיק במקום רק מסנן שמן ושמן מנוע ואז לעשות טיפול הבא בעוד שנה או 10 ק"מ שהוא יהיה טיפול 10 רגיל?

לטיפול 180 קיבלתי הצעה ב 640 ש"ח , (ואז אולי אעשה את המסנן שמן ושמן מנוע בחינם ואוזיל את הטיפול 180 למחיר נמוך מ 640)

• תוכן חדש...