Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני מחפש רכב לנסיעות יום-יומיות, כ80 עד 100 קילומטר ביום, נוסע לבד או בזוג. דברים שחשובים לי ברכב הם (לפי הסדר):

1. בטיחותי

2. נוח ומרווח (אני 1.95 מטר)

3. זריז וכיף לנהוג

4. חסכוני בדלק

5. רכב לא ארוך מידי לנהיגה נוחה בעיר (3008 ארוך מידי)

6. מראה ספורטיבי

קצת הלכתי לאיבוד עם חיפושים -- כרגע מה שנראה לי הכי מתאים זה סיאט אטקה -- בטיחותי, בתקציב, יחסית זריז אך בלי לבזבז יותר מידי דלק, ובדיוק בגבול של האורך שמתאים לי. הבעיה היחידה זה שהוא נראה משעמם, בפנים ובחוץ (ואולי יש עוד בעיות שאני לא מודע להן?)

תהיתי אם יש אלטרנטיבות יותר מוצלחות -- חדש או ישן. אני כמו כולם אוהב להתפנק עם אבזור, אבל אם יש אוטו מעניין ישן יותר אשמח לשמוע עליו.

תודה לכם!

פורסם

אני בתקציב הזה, הייתי קונה ארונה חדשה. שים לב, יש דגם מאובזר במיוחד שנמכר רק דרך האתר של היבואן, ועולה כמו דגם הבסיס שנמכר האולם התצוגה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

פג'ו 3008 ארוך לך וסיאט אטקה לא?

רכבים באותו סדר גודל...אמנם 8 ס"מ ארוך יותר אבל זה באמת קריטי עבורך? שניהם יחסית ארוכים...

אגב אני חושב שהאטקה אחלה רכב בלי קשר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מדוע דווקא ג'יפון? מה לגבי סיאט ליאון FR? אולי תצטרך לרדת טיפל'ה בשנתון אבל לדעתי היא ספורטיבית, קצרה ודי חסכונית.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

תודה רבה לכולם. אז האטקה כבר קצת ארוכה בשבילי, לא רוצה לחרוג יותר. אני אבדוק את הקונה, גולף, והליאון FR. מספר שאלות:

1. אם אלך על אטקה, אני מפסיד משהו אם אני הולך על ה1.4 הישנה במקום על הדגם החדש של 1.5? מבין שה1.5 לא בתקציב פשוט רוצה להבין את הההבדלים.

2. הארונה לא קצת חלשה? מעולם לא נסעתי בה

3. איזה שנתון מסתדר בתמורה למחיר אם אלך על ליאון?

4. לגבי כל דגמי VW וחברות הבת -- האם עדיין יש בעיה עם גיר לא אמין?

תודה לכם!

פורסם
תבדוק את היונדאי קונה? חזק וזריז, בטיחותי וצריך להיות קצר מספיק.

איך הקונה הצמאה מתאימה לדרישת פות"ש לרכב חסכוני?

לגבי האטקה 1.4 - תמתין שיגיבו לך מי שזוכר איזה גיר מותקן שם. כמדומני מדובר בDSG7 - השאלה אם היבש דהיינו DQ200 הנוראי או הדגם החדש הרטוב שהוא מצוין.

וזה גם עונה על השאלה ה-4 שלך. סה"כ למעט אותו DSG7 יבש ארור אין בעיות מיוחדות בגירים, כמובן שעדיין לקחת בחשבון שנסיעות עירוניות תכופות איתו זה לא ממש מומלץ...

אולי גם נירו יכולה להתאים, בדגם LX החדש בעסקת 0 ק"מ נכנס פחות או יותר בתקציב, או EX יד שנייה

גם סטוניק חדשה, 1.0T אולי

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

באטקה 1.4 ו-1.5 יש DSG7 יבש. אין הבדל גדול בביצועים בין ה-1.4 ל-1.5 אבל האחרון אמור להיות חסכוני יותר, לדעתי ה-1.4 נעים יותר אבל זה בניואנסים. הדגמים המעודכנים עם ה-1.5 מגיעים עם אבזור בטיחות עדיף.

סיאט לאון נכנסת לתקציב שלך גם כחדשה אם תחליט ללכת על 1.5 סטייל מ-0 ק"מ. שים לב שבמהלך 2018 היא קיבלה מערכת בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית, קצת אחרי תחילת 2019 נוספה גם מערכת תיקון סטייה מהנתיב שלא הגיעה בכל הרכבים. היא זולה משמעותית מהאטקה, האבזור דיי דומה ואם הגובה פחות חשוב לך תוכל לרכוש רכב חדש יותר באותו התקציב.

סיאט ארונה לא ספורטיבי בשום צורה אבל הוא זריז וחסכוני, מאובזר טוב ונראה לא רע ב-FR לדעתי, במיוחד אם מוסיפים את פנסי הלד מלפנים.

בשם הדרישה לחיסכון ובטיחות ממליץ לך לבדוק היברידיות כמו יונדאי איוניק וקיה נירו, ספורטיביות הן לא אבל הביצועים לא רעים, האבזור טוב ובסך הכל הן מציעות חבילה דיי תחרותית.

רנו גרנד קופה 2019 ומעלה עם מערכות בטיחות מקוריות גם יכולה להיות אופציה אבל שוב ספורטיבית היא לא, והיא ארוכה מה-3008.

פורסם

רכב שהייתי מציע לך לבדוק לנסיעות ארוכות, כיף לנהיגה, קצר, חסכוני ובטיחותי: מאזדה 3 5 דלתות מנוע 2.0, הכי חדש שנכנס בתקציב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...