Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בפאנגו/סלופארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סלופארק ולא זכור לי שזה היה רק לשעתיים, זה היה עד סוף הזמן שצריך לשלם על חניה (זכור לי בעיקר בירושלים)

בהתחלה רציתי להתקין את האפליקציה של פנגו אבל משום מה זה שיבש לי את הגי פי אס. לא יודע מה הסיבה

פורסם
יש לי סלופארק ולא זכור לי שזה היה רק לשעתיים, זה היה עד סוף הזמן שצריך לשלם על חניה (זכור לי בעיקר בירושלים)

בהתחלה רציתי להתקין את האפליקציה של פנגו אבל משום מה זה שיבש לי את הגי פי אס. לא יודע מה הסיבה

כל עיר והמגבלות שלה. יכול להיות שבירושלים אין מגבלה של זמן, בנשר לצערי יש..

Sent from my GM1913 using Tapatalk

פורסם

אולי תבקש מאבא\ אמא\ אח\ אחות שיש לו אפליקציה לצרף את הרכב שלך וברגע שאתה נכנס לשיעור אז יפעילו את החניה ותשלם להם.

שאישתי נוסעת לעיר אחרת ואני לא לידה היא מתקשרת אלי ומבקשת ממני להפעיל חניה

פורסם

אם אני לא טועה אתה יכול להאריך את החנייה בפנגו בלי לחכות שזה יסתיים.. כך או כך מעדיף אותם על פני סלופארק.. הממשק שלהם יותר נוח.

פורסם
תתפלא, אבל יש..

בגלל זה אני רוצה לדעת אם יש אופציה לחידוש אוטומטי

התקשרתי לשירות של סלופארק, אמרו לי שתמורת תשלום של 7 שקל יש חידוש אוטומטי. השאלה אם את אותו שירות יש גם בפנגו

Sent from my GM1913 using Tapatalk

לא תלמד 4 שעות בלי הפסקה, גם לא בטכניון.

ולא ברור מה הבעיה גם באמצע השיעור לשלוף לרגע את הטלפון ולחדש את החניה, זה לא שתפסיד עכשיו רבע שעה מהשיעור.

• תוכן חדש...