Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קנה אוטלנדר חדשה ובמעמד מסירה קודם ביקשו ממנו לחתום על הטופס ואז הראו לו את הרכב. זה תקין ? הוא קיבל 2 מפתחות ולא 3

את החוברת שירות אמרו לו שיקבל אחרי שיעשה טיפול ראשון לרכב מהמוסך .

קודם צריכים לבדוק את הרכב ורק אז לחתום או שזה לא עובד ככה ? זה רכב חדש ראשון שאבא שלי רכש.

פורסם

קודם בודקים ורק אחרי זה חותמים. לפעמים יש לחץ במסירה אז ממהרים להחתים לקוחות וזה לא תקין.

וצריכים למסור רק 2 מפתחות.

לגבי חוברת שירות אני לא מכיר. אני קיבלתי בקבלת האוטו.

פורסם

מכיוון שלא ראינו על מה אבא שלך חתם אז אנחנו לא יודעים את התשובה..

למשל אני שרכשתי רכב חדש.. חתמתי על הרבה דפים לפני שראיתי את הרכב.

היה שם:

הזמנה של רכב

אישור התקנות

טופס לביטוח

ציקים שלי לכיסוי הרישוי ועלות הרכב

למען האמת .. לא זכור לי שחתמתי על משהו שקיבלתי את הרכב..

באופן כללי - ההנחייה הכללית היא לא לחתום על שקר...

כלומר אם נותנים לך לחתום על דף שכתוב עליו .. היום התאריך הוא 1/1/2025 .. וזה לא התאריך אז על חתום ..

אם נותנים לך לחתום על טופס שכתוב בו.. ראיתי את האוטו והכל תקין ואין לי טענות .. ועדיין לא ראית את הרכב

או שראית ויש לך טענות .. אז אל תחתום ..

אפילו אם מי שמוסר לך את הרכב טוען שזה סתם כסת"ח וכולם חותמים .. ואין בעיה יתקנו לך את זה.

פורסם

על טופס המסירה חותמים רק לאחר בדיקת הרכב.

המחמירים גם עוברים על הפריטים שבהזמנה ומוודאים שיש הכל ברכב (יותר רלוונטי בהזמנות מיוחדות ברכבי פרימיום, פחות רלוונטי בדגמים עממיים).

מעבר לכך, אף לקוח לא חייב לחתום על טופס המסירה, ואפילו לא חייב לקחת את הרכב במידה נמצא משהו לא תקין (אבזור חסר שמופיע בהזמנה אבל אין ברכב, נזק כלשהו וכו', לא סתם מסרבים לקחת רכב בלי סיבה).

צריך לקחת בחשבון שכל יבואן מתנהל עם לקוחות שלא מוכנים לקחת את הרכב בצורה שונה.

יש כאלה שמודים בטעות ומנסים להגיע להסכמות, ואף מחליפים את הרכב באחד אחר.

יש כאלה שמערימים קשיים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה אתה כבר יכול לבדוק במעמד הקבלה

שמים לך את הרכב בחדר מואר במנורות והוא נקי ומצוחצח

אם יש משהו תגלה אותו רק לאחר מספר ימים, במקרה הטוב.

פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן זה מה שאמרו גם כשהתכופפי לבדוק צחק אמר מה אתה בודק אתה בסדר ? זה רכב חדש

אני קיבלתי את הרכב עם סדק בלוח שעונים, על הלוח שעונים היתה מדבקה כחולה שהורדתי אותה רק בבית (ערב) למחרת לא נכנסתי לרכב ויומיים אחרי רק בדרך חזרה מהעבודה (תלוי בזוית השמש) נתגלה הסדק, כמובן שבהתחלה ניסו להגיד שזה קרה אצלי אבל בסופו של דבר התרצו והוזמן לוח שעונים חדש.

פורסם
כן זה מה שאמרו גם כשהתכופפי לבדוק צחק אמר מה אתה בודק אתה בסדר ? זה רכב חדש

ועכשיו אתה צוחק עליהם ומפרסם על השירות המהולל ברשת. כל פעם יופיע מישהו שחשב שהסיפור אודותיו לא יתפרסם. כדאי שאבא שלך יחזור ויאסוף את חוברת השירות. הוא זכאי לקבל אותה כעת.

• תוכן חדש...