Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שואל בשביל חבר שהכניס את הרכב, שברולט אורלנדו 2015, להחלפת משאבת סולר.

רק רוצה לדעת אם עשקו אותו, או שזה מחיר סביר.

תודה מראשIMG-20190802-WA0015.jpg

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

לא יודע מה המחיר של משאבת סולר לרכב הנ"ל, אבל חבל שהחבר שלך לא עושה סקר שוק לפני ביצוע העבודה. על פניו, ההיגיון הצרכני שלי אומר שזה מאוד יקר, אבל אין לי מושג מה המחיר צריך להיות, לא של המשאבה ולא של בדיקת אינג'קטורים. עוד דבר ששמתי לב ונראה לי לא בסדר, זה שמספר הפריט של המשאבה לא מצוין בקבלה (אי אפשר לדעת אם הפריט מקורי או תחליפי). אילו היה רשום אפשר היה לבדוק מחיר ברשת.

פורסם

משאבת סולר כזאת חדשה ומקורות יקרה מאוד. לדעתי, כאן מדובר במשאבה משופצת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
משאבת סולר כזאת חדשה ומקורות יקרה מאוד. לדעתי, כאן מדובר במשאבה משופצת.

צודק. מחירי משאבות סולר יקרים. בדקתי מחיר של משאבת סולר ברכב שלי (קיה קרניבל) ואלו הם בערך המחירים למשאבה מקורית וחדשה.

פורסם

הזכרת לי משהו :

בתחילת שנות ה 2000, אנשים היו נופלים ברכישת אופל אסטרה דיזל משומשת, על שיפוץ משאבת סולר - מוסך מורשה יבואן דרש 10 אלפים ₪ רק על שיפוץ משאבת bosh שהיתה מותקנת ברכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הזכרת לי משהו :

בתחילת שנות ה 2000, אנשים היו נופלים ברכישת אופל אסטרה דיזל משומשת, על שיפוץ משאבת סולר - מוסך מורשה יבואן דרש 10 אלפים ₪ רק על שיפוץ משאבת bosh שהיתה מותקנת ברכב הזה.

באותה תקופה במנועים לפני המסילה המשותפת משאבת הזרקה הייתה אחראית גם על בניית לחץ, גם על תזמון ההזרקה וגם על כמות הסולר שמזרק.

במנוע מסילה משותפת משאבת הזרקה בגדול, היא רק משאבה. בונה לחץ סולר במסילה. מי שקובע את התזמון ואת הכמות זה מחשב מנוע על ידי פתיחת מזקרים (שהם נשלטים על ידי מחשב, מה שלא היה אז) בתזמון הנדרש ולפרקי זמן הנדרשים.

משאבת הזרקה חדשה לפיז'ו 1.6HDI לפי מחירון לובינסקי לפני הנחות עולה 4800 ש"ח.

אז יכול להיות שכן הרכיבו לו משאבה חדשה, לא משופצת.

• תוכן חדש...