Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז בעקבות החלפת עבודה. אני נעלץ ליהיות במשקפי מגן כל היום.

הבעיה העיקרית שיש לי משקפי ראיה. ואני כרגע נעלץ לשים משקפי מגן מגודלות שלוחצות ומזיעות בכלל מגן פנים (כובע בורקע) די עבה.

ואני מחפש משקפיים שיהיו משולבות עם משקפי ראיה...

יש לי רודי פרוג'קט שעונות על ההגדרה.. אבל יהיה קצת יקר להשקיע סכום כזה (אם לא תיהיה ברירה אשקיע)

יש למישהו פתרונות אחרים מחברות שמייצרות ציוד מגן יעודי? כמו BOLLE או 3M?

חייבות ליהיות שקופות.. ואם הן גם נראות טוב ולא כמו משקפיים מלפני 30 שנה. אז עוד יותר טוב

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

הלינקים מקודם הם למשקפי מגן שמולבשים מעל משקפי הראיה (בהנחה שאתה לא בקטע של משקפי ראיה עם מסגרת ענקית).

אני גם משתמש בכאלה בעת הצורך (לשמחתי ממש פעם ב...) וזה הסוג שלי:

https://www.orrsafety.com/Product/orr-xp748-otg-over-the-glasses-safety-eyewear-clear-anti-scratch-lens-orraaxp748pgcll

מאוד נוחות לשימוש מעל משקפי הראיה שלי.

כנראה ביקשת בכלל משקפי מגן עם עדשות אופטיות (שזה הרבה יותר נכון אם אתה צריך להסתובב איתם כל היום), קח את ההמלצה של נהג-לילה ולך לחנות אופטיקה רצינית שם תמצא את מבוקשך (אשמח אם תספר מה העלויות של זה בארץ).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

~

יוצא לי להסתובב די הרבה במפעלים ברחבי העולם, כאלו שמבינים למה צריך ציוד מגן וגם כאלו שאין להם מושג ופועלים כמו רובוטים על הצד המחמיר (אופייני לארה"ב). גם אלו וגם אלו בד"כ מוכנים לקבל את משקפי הראייה כמשקפי מגן, בתנאי שמוצמדים אליהם מגני צד אלסטיים:

https://www.amazon.com/Hubs-Gadget-Glasses-Glasses-Eyeglasses/dp/B07HMVLDGS

מיותר לציין שמי שעובד על מחרטה למשל, שמעיפה שבבים במהירות גבוהה, זקוק להגנה שונה וספציפית (מפוליקרבונט או חומר דומה). אבל אני מבין שבמקרה שלך מסכת הריתוך עונה לדרישה הזאת, כך שהצורך במשקפי מגן הוא בעיקר נגד רסיסים תועים בסביבת העבודה של המפעל. במקרה כזה, שווה לך לדבר עם אחראי/ת הבטיחות המקומי ולראות את הפתרון של מגני צד מקובל עליו/ה.

חשוב להסביר שגם ירידה בנוחות ובארגונומיקה פוגעת בבטיחות של העובד, כמו כל ציוד שמגביל תנועה או שדה ראייה. מגני הצד מהווים פשרה אופטימלית בין מזעור הסיכון לפגיעה רנדומלית לבין שמירה על נוחות העובד לאורך זמן. אם לממונה הבטיחות המקומי יש דעה אחרת בנושא, אפשר לבקש/לדרוש טופס ניהול סיכונים שיסביר בדיוק נגד מה מתמגנים שם, או שמא מדובר בגחמה פרטית וכסת"ח.

• תוכן חדש...