Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עלה הפילטר הסיני שקנית?

אם לא יקר, תרכיב אותו בנתיים. תראה אם התקלה מסתדרת.

בהזדמנות תקנה או תזמין אחד איכותי.

פורסם
כמה עלה הפילטר הסיני שקנית?

אם לא יקר, תרכיב אותו בנתיים. תראה אם התקלה מסתדרת.

בהזדמנות תקנה או תזמין אחד איכותי.

עלה 40 ש"ח בערך, לא יעשה נזק לשים אותו?

פורסם
ראית במקרה את התמונה למעלה שהעליתי של הפילטר החליפי שקניתי?

הפילטר שמכרו לך הוא של AMC, יעני אהרון מונטקיו קומפני, יבואן גדול של חלפי רכב. מייצרים את הפילטרים עבורו בסין, ושמים בקופסאות עם הלוגו שלו.

חזיר דיזל

פורסם
הפילטר שמכרו לך הוא של AMC, יעני אהרון מונטקיו קומפני, יבואן גדול של חלפי רכב. מייצרים את הפילטרים עבורו בסין, ושמים בקופסאות עם הלוגו שלו.

מבחינת איכות איפה הוא עומד ביחס לחלפים איכותיים של חברות ידועות ו/או החלק המקורי?

פורסם

זה לא ברמת איכות של המקורי או של חברות ידועות, יותר מזה לא חושב שמישהו ממש עשה השוואות מעמיקות.

פורסם

בכל מקרה כמו שנאמר פה עדיף בנתיים זמנית על הפילטר הסתום שמחובר לי עכשיו לא?

אני בראשון יטלפן למקומות שהמליצו פה לבדוק על מקורי

פורסם

לדעתי הבעיה לא נובעת מפילטר דלק סתום.

חברת MANN FILTER לא מייצרת לרכבך שברשותך פילטר דלק לכן נסה לרכוש פילטר דלק של חברה ידועה אחרת או מקורי אם קיים עדיין בשוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

חברת MANN FILTER לא מייצרת לרכבך שברשותך פילטר דלק לכן נסה לרכוש פילטר דלק של חברה ידועה אחרת או מקורי אם קיים עדיין בשוק.

הנה לינק מJUSTMOTOR עם הפילטר לפי הדגם של הרכב שלי (1.4i S 1997)

https://www.justmotor.co.il/pl_product~4011558916008~108~299.htm

פורסם

מה זאת אומרת הבעיה לא נובעת מפילטר דלק סתום..??

• תוכן חדש...