Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הגיע זמן להחליף בולמי זעזועים לטויוטה קורולה 1999.

בחרתי לקנות kayaba.

מתוך אתרי האינטרנט בארץ מצאתי אתר ג'סט מוטור

לפני הזמנה בדקתי שמק"ט של יצרן באתר ג'סט מוטור אינו תואם את הדגם שלי.

מסתבר שלפי קטלוג של kayaba אין בארץ בולמים שאני צריך, ואלה שמוכרים לא מתאימים לפי הקטלוג.

הינה קישור לבולמים https://www.justmotor.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%96%D7%A2%D7%96%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%99-%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-kyb

בתמונה המצורפת צילום מסך עם מק"טים נדרשים שלא מוצא אותם בארץ.

האם למישהו היה ניסיון התקנת בולמים של מק"ט לא מתאים לפי הקטלוג? או שרק אני כזה פסיכי שבודק כל כך לעומק ועושה לעצמי כאב ראש?

Безымянный.jpg

עריכה אחרונה על ידי Garikuz
פורסם

פשוט תתקשר לאבי מ-JUSTMOTOR ואני בטוח שהוא ידע להתאים לך בולמים לרכב. אין שום דבר מיוחד בקורולה 99, מבלי להעליב כמובן.

יש לך עוד חנויות טובות כמו משה חלפים פ"ת, מה שיותר נוח לך כמובן.

Stay Dirty

פורסם

כן, כבר דיברתי איתם בJUSTMOTOR. הם מטפלים בזה ותשובה תהיה מחר. פשוט מק"טים לפי אתר שלהם מתאימים ל1999, אבל אותם מקט"ים בקטלוג KYB מתאימים לדגמים 92-97...

פורסם

בארץ ברוב המקרים מביאים בולמי שמן ואתה מסתכל על המק"טים של בולמי גז (דיי נדיר כאן בארץ עבור קורולה).

עצתי לך היא לחפש את המק"טים של בולמי השמן ולהשוות עם מה שמציעים לך בארץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בארץ ברוב המקרים מביאים בולמי שמן ואתה מסתכל על המק"טים של בולמי גז (דיי נדיר כאן בארץ עבור קורולה).

עצתי לך היא לחפש את המק"טים של בולמי השמן ולהשוות עם מה שמציעים לך בארץ.

איציק

דווקא JUSTMOTOR מוכרים לדגם שלי (כמו שהם כותבים) בולמי גז. אם מעוניין תבדוק מקט 333114 למשל. זה בולם גז.

https://kyb-europe.com/rus/wp-content/uploads/sites/11/2018/01/KYB-2018-Shock-Absorbers-Version-C.pdf

• תוכן חדש...