Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש משהו זול ופשוט, שיחליף את ה 2 רמקולים הגבוהים שיש ברשותי כיום בסלון, 2 רמקולים לדעתי בגובה של כמטר (אולי מעט פחות) ומגבר ישן מהסיבות שכב לא פרקטי לחבר את הכל, ועיצובית נראה מיותר לגמרי. מחפש מערכת פשוטה 2 רמקולים וסאב שיהיו מחוברים בדרך קבע לטלויזיה, קבל אוקס לטלפון ורצוי שיהיה שלט.

מחפש ביצועים סבירים ולא משהו מטורף, בית עם שני ילדים קטנים ובכללי דירה בבניין קומות, הפעמים היחידות שאני מגביר מעט חזק זה כשאני לבד בבית בשעות הבוקר ולרוב זה כשאני שוטף את הבית.

התקציב? האמת כמה שפחות אבל רק לשם הפשטות נניח עד 500 ש''ח.

אשמח לעצות\המלצות מארץ או מחו''ל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אני בדיוק "בניתי" מערכת לסלון,

מגבר סיני קטן וחמוד מאיביי, ניתן להזרים אליו בבלוטות' או כבל לבחירתך,

2 רמקולים בינוניים למסירה מאגורה, ואתה מסודר. סגרת סיפור ב-30 שקל.

כל זה בהנחה שאתה יכול לוותר על סאבוופר.

הסאונד והעוצמה מפתיעים לטובה, ממכשיר כל כך זול וסיני.

https://www.ebay.com/itm/Digital-Amplifier-Bluetooth-Power-Board-Dual-Channel-50Wx2-Without-POP-Sound/132994657036?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

כמובן שיש לך עוד המון אופציות באיביי, כולל מגבר 2.1 ערוצים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משעשע אבל מאז לא עשיתי כלום עד שיום אחד לפני כשבועיים התעצבנתי והבנתי שגם הישנים תופסים מלא מקום, גם בגלל סרבול של הייבורים אני לא באמת משתמש בהם, גם הצליל לא מה שהיה והמגבר כנראה מקרטע, שורה תחתונה הרמקולים עפו והאמת התפנה מקום והסלון גם נראה הרבה יותר טוב.

בנוסף לזה אשתי ביקשה ממני לקנות רמקול נייד שיהיה לה לקחת מדי פעם לעבודה.

אדם נורמטיבי לא משלב בין רמקולים לבית לבין רמקול לעבודה, מפה לשם חיפשתי דווקא בעבורה משהו טוב ונתקלתי ברמקול זול יחסית מסוג mifa a20, ראיתי סקירות, מבחנים ומה לא והבנתי שניתן לחבר זוג שהם גם פועלים בשיטת TWS שזה יתרון משמעותי. שורה תחתונה הוזמנו שניים בעלות של 74 דולר כולל משלוח כמובן שזה יוצא 260 ש''ח ביחד.

עד כה חיברתי אחד והוא מפתיע לטובה, כשאגיע הביתה אחבר את שניהם ביחד ונראה מה יצא, אני משער שמשהו סביר + אך מבחינת נוחות ממש תענוג, ניתן לקחת לטיולים, לעבודה ולחבר גם בבית לכל מכשיר עם בלוטות'.

שוב מבחינת עוצמות אני לא משווה אך בשלב זה שזה משמש אותי פעם באף פעם בבית זה בהחלט מספיק ושימושי עבורי, אפילו הבס מפתיע (שוב בפרופורציה).

41da0bde0fc317c236fd8a2433e28455.jpg9dbe72badc174d5decb5800abd1d5447.jpg88553e08cf1c3e5cc7ab168f3a2b4f15.jpg

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...