Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום כולם,

האם למישהו כאן יש נסיון עם הרכבים האלה מבחינת תחזוקה שוטפת/ביקורים במוסך?

מי מהם יותר זול לתיחזוק מבחינה הזאת?

הכוונה היא להחזיק מעבר ל3 שנים.

אגב, אם למישהו יש מידע ספציפי של למה כדאי ללכת על אחד מהם ולא אחר, אשמח לשמוע כמובן (הכוונה היא לא לקנות את הרמת גימור הכי יקרה).

תודה,

עריכה אחרונה על ידי altername
פורסם

מבין שלושת הרכבים, הייתי מוריד מראש את המיצובישי, היא פשוט פחות טובה בצורה מוחשית משני הרכבים הבאים. אצל הסיאט הגיר ממשיך להיות החשוד המיידי, מנסיון שלי, בנתיים הוא בסדר. הפיג'ו בנתיים אנשים שיש להם מאוד מרוצים. יש להדגיש שיש הבדל גדול בביצועים בין גרסת דיזל של הפיג'ו לבנזין של הסיאט. אתה לדעתי, לא צריך לחשוש מאמינות של שני הרכבים הללו, הם טובים ואנשים שקנו אותם מרוצים מאוד.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

גם אני הייתי מוותר על המיצובישי.

הפיג'ו מאוד התייקר מאז הושק ולדעתי במחירו הנוכחי יש בעיית תמורה.

הסיאט אמור להגיע מתישהו בקרוב עם מנוע 1.5 החדש ובקרת סטייה מנתיב במקום מובילאיי. הבנתי שיש מחסור במלאי מדגמי הבסיס סטייל/סטייל פלוס וכרגע יש הטבות על האקסלנס שיקר באופן משמעותי.

הייתי מכניס להתלבטות את סקודה קארוק 1.5 שמגיע עם אבזור בטיחות מלא וגם חבילת אבזור נוחות טובה שלא מחסירה פרטים מהותיים.

סיטרואן C5 איירקורס אמור להגיע בקרוב ולהיות זול יותר מה-3008, הוא מציע עיצוב מעניין ואמור להיות נוח במיוחד.

אפשרות אחרונה שהייתי בודק היא קיה ספורטאז' טורבו דיזל שהפתיע אותי מאוד עם ביצועים טובים ונוחות נסיעה מצויינת.

פורסם

Mike808 - אין יותר סטייל. מעתה והלאה רמת הגימור הבסיסית היא סטייל פלוס. לקחתי לקרוב משפחה את האטקה ב140 על הכביש כולל כל התוספות שאפשר להוציא. יש עכשיו ב0 ק''מ במוטודיל קארוק 1.5 אמבישן ב140k.

• תוכן חדש...