Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

בעלים של פולקסווגן פולו 2008 שקניתי מסוכנות טרייד אין קרסו לפני מספר שנים, עושה הרבה בעיות, כבר חודשים שמחפש להחליף את הרכב. מחפש יפני/קוריאני שנתון 2013 ב 50-60K.

אני ממש חסר אנרגיות/זמן לקבוע עם אנשים פרטיים מאתר יד 2 ולבדוק את הרכב שלהם כמו גם למכור את הנוכחי באותה הצורה.

לאור כך, סוכנויות רכב קורצות לי בשל הפשטות והמהירות ובמיוחד כשמדובר בטרייד אין.

ניסיתי לאחרונה את "טרייד מוביל" בהרצליה - הנציג המליץ לי רק לקנות אצלו רכב ואילו למכור את הרכב בעצמי ביד 2 במקום לעשות טרייד אין. כמו כן, הרכבים שהיו שם היו מעל התקציב.

החשש הוא ששמעתי שאם אקנה בסוכנות אז 1) אשלם הרבה יותר ("עושים קופה של 10,000 שח") 2) אקבל רכב עם בעיות ("מי שלא הצליח למכור את רכבו בפרטי הולך לסוכנות")

האם קיימת סוכנות שבה אוכל לעשות טרייד אין בראש שקט ? שכן יקבלו עמלת תיווך אבל לא יעשו קופה וגם אקבל רכב עם אותה 'דרגת סיכון שאדפק' כמו שקונים מפרטי.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי XpHunTeR
פורסם

לא נכון שכל הרכבים בטריידאין הם בעייתיים .

יש אנשים שאין להם חשק וזמן לפגוש את פח הזבל שנקרא יד2 , הסוחרים והנודניקים והם מעדיפים למכור לטריידאין כשהם מחליפים רכב.

אני קניתי לפני שנתיים ניסאן נוט מקרסו טריידאין בעקבות אחי שקנה מהם קודם לכן .

הרכב היה פרטי , יד ראשונה , ק"מ נמוך מאוד , היסטוריה מלאה ובנוסף גם אחריות שנתיים.

בנוסף , הצלחתי לדבר עם בעלת הרכב והשתכנעתי שזו קנייה טובה. מה צריך יותר מזה ?

כמובן כמו בכל קניית רכב , חשדנות לא תזיק

• תוכן חדש...