Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בינואר האחרון רכשתי הונדה סיוויק 2013 מאוטוסנטר.

הטיפול האחרון ברכב (ראיתי דו"ח טיפול) בוצע ב96,000 ק"מ בחודש אפריל 2018 מה שאומר שהטיפול הקרוב צריך להיות ב111,000 ק"מ כמו שאני עומד עכשיו.איזה טיפול אני צריך לעשות? של 105,000 ק"מ? או 120,000 ק"מ?

בגלל שמהרכב הקודם הייתי רגיל לעשות 15 אלף ק"מ בשנה ולטפל כל שנה כמו שעון בדיוק כשעוברים 15 אלף (גג 16) ותמיד בחודש אוקטובר קצת הסתבכתי עכשיו ואני לא יודע איזה טיפול לעשות. בגלל שאני מעריך שב96 אלף ק"מ ביצעו טיפול של 90 ולא של 105 אלף

בנוסף,נכנסתי לאתר של חברת "מאיר" כדי לקבל הצעת מחיר עבור שני הטיפולים, על ה105 אלף מופיע שצריך

טיפול 105,000: שמן מנוע 5W-40 ,מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן עלות של 697 ש"ח

טיפול 120,000: מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן ,מסנן אוויר 2012-2016 ,שמן גיר 1WD ,שמן מנוע 5W-40 בעלות של 1379 ש"ח

בעבר ברכז הקודם (מאזדה 3 2008) טיפלתי במוסך מורשה מאזדה ונראה לי שהעלויות היו די דומות ("טיפול קטן"/"טיפול גדול").

יש מוסך מורשה הונדה מומלץ באזור המרכז/השרון?

הרכב באחריות לעוד קצת יותר משנה וחצי ולכן אני רוצה להקפיד לבצע במורשה (לשמור על האחריות בתוקף).

עריכה אחרונה על ידי aviel-bs
פורסם

לא נתנו לך הטבת טיפולים כלשהי בהונדה ? (אני רכשתי לפני שנה רכב דומה וקיבלתי למזלי- טיפולי 75,90 ו 105 לפי מפרט היצרן).

בכל מקרה אתה אמור לעשות טיפול החודש הזה (מאפריל 2018 עברה כנראה שנה או תעבור מקסימום עוד 9 ימים).

לגבי הטיפול-מצד אחד הרכב בן 6 ואמור כביכול לעבור טיפול 90 אבל כיוון שהק"מ אצלך גבוה יותר צריך לבצע טיפול לפי ק"מ ולפני כן, צריך לבדוק אילו טיפולים בדיוק נעשו ומה בדיוק הוחלף - היו כבר צריכים לעשות 90K ו 105K.

אם לא עשו 105K, הייתי מבצע אותו עכשיו וב 120K (עוד 9000 ק"מ) מבצע את הטיפול הבא (120K שהוא יקר יותר) ובכך מיישר קו.

הבעלים של הרכב שלי היה מאיזור המרכז ולאחר טיפול ראשון ביבואן,הוא טיפל 3 טיפולים אצל מוסך זיסו ביפו -מוסך מומחה לרכבים יפניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא נתנו לך הטבת טיפולים כלשהי בהונדה ? (אני רכשתי לפני שנה רכב דומה וקיבלתי למזלי- טיפולי 75,90 ו 105 לפי מפרט היצרן).

בכל מקרה אתה אמור לעשות טיפול החודש הזה (מאפריל 2018 עברה כנראה שנה או תעבור מקסימום עוד 9 ימים).

לגבי הטיפול-מצד אחד הרכב בן 6 ואמור כביכול לעבור טיפול 90 אבל כיוון שהק"מ אצלך גבוה יותר צריך לבצע טיפול לפי ק"מ ולפני כן, צריך לבדוק אילו טיפולים בדיוק נעשו ומה בדיוק הוחלף - היו כבר צריכים לעשות 90K ו 105K.

אם לא עשו 105K, הייתי מבצע אותו עכשיו וב 120K (עוד 9000 ק"מ) מבצע את הטיפול הבא (120K שהוא יקר יותר) ובכך מיישר קו.

הבעלים של הרכב שלי היה מאיזור המרכז ולאחר טיפול ראשון ביבואן,הוא טיפל 3 טיפולים אצל מוסך זיסו ביפו -מוסך מומחה לרכבים יפניים.

נתבקשתי מהשירות של מאיר לשלוח להם רישיון רכב ויתנו לי הנחה (סדר גודל של 12% או 15% על הטיפולים, אומנם לא חינם אבל גם יחסוך לי כמה מאות במצטבר).

לדעתי בטיפול של ה96 אלף ביצעו בעצם טיפול של 90 אלף, קשה לי להאמין שהקדימו שם את הטיפול של ה105 :)

אני גם רואה שאכן עברה שנה (ובד"כ אני נוהג כ15 אלף ק"מ בשנה ככה שמבחינתי יוצא לי בערך טיפול כל שנה שהיא בעצם 15 אלף).

לא יודע איך לא חשבתי לקחת מהחברה את מה שבוצע בטיפול האחרון-אבל ביקשתי שישלחו לי במייל היסטוריית טיפולים מלאה כמה שיותר של מה שיש להם ואז נראה מה היה בטיפול האחרון

• תוכן חדש...