Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני יתחיל מזה שהתאונה היתה לפני מספר חודשים.

נסעתי מאחורי משאית בסמטה מול מככלת תילתן(למי שמכיר) לפתע הנהג עצר והתחיל לתת רוורס(פספס את הפניה ימינה ורצה לחזור).

למרות שצפרתי לו, והיה בינינו מרחק של לפחות 8 מטר הוא עצר רק אחרי שפגע בי... איך זה יכול להיות? הוא היה עם אוזניות!!! למה לא הגבתי? כי עד הרגע האחרון לא קלטתי שזה אפשרי...

הנזק: פגיעה בטמבון הקדמי + מכסה מנוע.

צילמתי את הנזק, החלפנו פרטים והקלטתי את הנהג מודה באשמה(רק סאונד). המשאית היתה משאית הובלה של חברת דלתות מהצפון. הנהג ביקש סליחה מההתחלה ולא ניסה להיתמם. אחרי בערך 15 דקות כל אחד המשיך לדרכו.

ניגשתי למוסך הסדר להגיש תלונה וגם התקשרתי לחברת הדלתות על מנת לקבל עוד פרטים על הנהג כי לא שמתי לב ישר שהרישיון הוא של חברה(מיהרתי לבדיקה בביה''ח + תאונה ראשונה שלי), והם חזרו אלי עם הפרטים.

במוסך נאמר לי שעומדות מולי שתי אפשרויות:

-להגיש תלונה שכנראה לא יהיה לי איך להוכיח מאחר והקלטה לא קבילה בבית משפט, ושאם הוא יהיה ממש מניאק הוא יוכל להגיד שאני נכנסתי בו..

-להפעיל את הביטוח שלי ולנסות לתבוע אותו אחרי זה.

בחרתי את האפשרות הראשונה והגשתי תלונה. חברת הביטוח שלו פשוט בחרה לא להגיב לתלונה ובמשך חודשיים הייתי בקשר עם המוסך לנסות להבין מה קורה. אחרי חודשיים ללא תגובה מחברת הביטוח המליצו לי במוסך לחזור לאופציה השניה.

באותו הרגע נכנסתי לתקופה לחוצה בחיים שלא איפשרה לי להתעסק בזה, מאחר והפגיעה היא קוסמטית בלבד(1000% למי שתוהה לעצמו).

היום שהתפנה לי זמן לטפל בזה(ואני מודע לכך שזה יכול להיות מאוחר, אם בכלל) אשמח לדעת מה האפשרויות שלי מהידע שלכם?

בגדול אני כבר השלמתי עם זה שאת התיקון כנראה אני יעשה מכספי, אבל החלטתי לנסות את מזלי ולהתייעץ!

תודה!

פורסם

מה גובה הנזק?

כמה ההשתתפות העצמית שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה גובה הנזק?

קשה לי לומר, אני לא פחח ועדיין לא ניסיתי לקבל הצעות מחיר. נזק של מעיכה קטנה(6-8 ס"מ) במכסה מנוע ללא פיצוץ של הצבע, קילוף צבע בטמבון עם סדק(שלא רואים) מתחת לסמל.

מי אמר לך שהקלטה אינה קבילה?

הבחורה במוסך... היא טענה שהיום בית המשפט מקבל רק רעיות כמו מצלמת דרך כי מבחינתו הודעה בכתב או הקלטה יכולה להיות תחת לחץ/פחד.

• תוכן חדש...