Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.tiredeal.co.il/

אחרי שניסו למכור לי בכל מקום במחיר חברים

750-800 שקל לרביעיה סיני לא אמרתי נואש והצלחתי למצוא את הצמיג שאני רוצה במחיר הנכון.

מצאתי באינטרנט את החברה הנ"ל.

הקשתי את המידות 155-70-13

איתרתי סיני ב118 שקל {כבר הרבה פחות ממה שניסו לדחוף לי}

ואיכותיים יותר במעט כסף יותר.

הזמנתי דאלופ 4 ב550 שקלים

הזמנתי.

לאחר יום הגיעו הצמיגים לפנצריה ליידי בירולשים. כן כן

אותה פנצירייה שהציע לי 4 סינים ב750 שקל, מחיר חברים.

כמה שמחתי לראות את פרצופו שבאתי לאסוף את הצמיגים עם וואצר ששולם מראש . אבל היה לי כבוד ולא הלבנתי פניו מול הלקוחות למרות שהיה בא לי להראות את פרצופו המכוער.

תפסיקו להיות פראריים חברים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
הכי חשוב שאתה מאושר ונוסע עם משפחתך עם רביעיית צמיגים כאלו .

אנחנו נמשיך להיות פריירים ובטוחים יותר .

לא מבין מה הקטע?

הבן אדם חיפש צמיגים בזול (וזה דיון ועניין אחר) וניסו לאנוס אותו במחיר מופקע, והצליח דרך הרשת לאתר צמיג זהה או יותר טוב בהרבה פחות כסף.. והוא מספר לנו כדי שלא נהיה פראירים.. ונשלם פערי תיווך מטורפים

פורסם

הוא כותב שהוא קנה רבעיית דנלופ ב550 ₪.

לא ברורה התגובה שלך.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

לא הבנתי את תגובתך. אני מנסה להמליץ פה על מקום שמוכר צמיגים בזול ואתה עונה הפוך לגמרי.

ממש FXP נהיה פה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אוקיי אחלה מחיר..

דבר אחד לא ברור? את ההחלפה יבצעו לך בחינם או שזה כולל?

כי לי לקחו בזמנו 200 שקלים התקנה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

במהלך השיחה, הובהר לי כי הצמיגים הינם משבוע 25 משנת 2017.

המוקדנית נשמעה מאוד מקצועית.

הסיברה לי את החוק שמאפשר להם למכור צמיגים עד X זמן.

התחייבה לכך שהצמיגים תקינים

התחייבה לכך שהצמיגים נשמרים במקום מנוטר ולא חשופים לשמש.

היום שהגיעו הצמיגים, בדקתי, כולם מאותו התאריך, יש להם ריח של צמיג טרי- זאת אומרת שאכן הם לא היו חשופים לשמש.

לגבי ההתקנה, ניתן לשלם עוד 40 שקל לצnיג בכדי שיתקינו. במקרה שלי , אני מחר אהיה במוסך רמזור בירושלים למי שמכיר, ואתקין את הצמיגים על הגנטים שצבעתי.

יהיה מעניין לשמוע גם את דעתם של המוסכנקים שעובדים שם.

לי זה ללא עלות. אבל נניח שהייתי צריך לשלם אזי:

118 שקל צמיג סיני

+40 שקל התקנה

יוצא 632 שזה 32 שקל יותר מאוטו דיפו. אבל עדיין ניתן לאתר צמיג סיני איכותי יותר {לא יודע אם קיים בכלל} מאוטו דיפו.

לגבי הצמיגים שאני בחרתי,

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=23257&PF=&did=1120&G=&SM=

היה יוצא 713 שקל כולל התקנה. כאשר מדובר בסכום זניח לדעתי, של עוד 113 שקל לרביעיית צמיגים עם אבא ואימא.

שוב, נחזור אחורה, הציעו לי סיני ב750-800 שקל לרביעייה. אותו המקום שנתנו לו את הצמיגים להעביר לי ביקש 750 שקל ל4 סינים!!! למה? למה להתנהג ככה? מה היה רע לבעל המקום לקנות ולהציע לי ב800 שקל כולל התקנה את הצמיגים שלא מיוצרים בסין כאשר חזרתי וביקשתי שאני לא מעוניין בסיני.

לפני חודשיים פתחתי פה פוסט שאני מנסה לאתר צמיגים לא סינים.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?668752-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-155-70-13-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%92-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%96-%D7%91%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96

מחיר חברים. איזה יופי. מעניין מה זה לא מחיר חברים...

נ.ב

נותנים 4 שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מעבר להמלצה לא ממש הבנתי מה רשמת האמת, ההודעה קצת מבולגנת ולא ברורה כנראה בגלל זה מישהו פה לא הבין מה הכוונה.

הזכרת לי שחיפשתי צמיגים לגולף mk1 שהייתה לי לפני מס' שנים עם מידה של רכב עתיק, גם לי ניסו לדחוף סיני בכל מחיר אך מעט שיעורי בית ואתה מגיע ליעד, צמיגים ממותג נורמלי ובמחיר סביר.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשפוסט מכיל כל כך הרבה דיסאינפורמציה הוא הופך לשקרי.

זה מידע רלוונטי מאוד שקנית רביעיית צמיגים ישנים וללא שירות התקנה. לכן לבוא ולהתלהב בלי לספר את השורות הקטנות זה לא יותר מנסיון לצאת גבר גבר

פורסם
אני מחר אהיה במוסך רמזור בירושלים למי שמכיר, ואתקין את הצמיגים על הגנטים שצבעתי.

יהיה מעניין לשמוע גם את דעתם של המוסכנקים שעובדים שם.

אני מכיר את מוסך רמזור בירושלים, אבל זה מוסך אופנועים.

אופנוען

• תוכן חדש...