Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב במינכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו טסים ב-23 לאפריל וחוזרים ב-3 למאי. מבדיקה של רוב חברות ההשכרה המחיר הזול ביותר(משמעותית) הוא של אוויס מהארץ.

כרגע אני נמצא בדילמה מבחינת תאריך ההחזרה של הרכב. אנחנו נוחתים במינכן בשעה 09:05 ונוסעים ישר לעיירה בשם לינדאו(Lindau) שם גר בן דוד שלי. משם נעשה סוג של טיול כוכב ליער השחור, שוויץ, אוסטריה. אנחנו נוסעים לשם כבר לא בפעם הראשונה.

ב-2 למאי יום לפני הטיסה חזור אנחנו מתכננים לחזור למינכן ליום אחד עם לינה בעיר. הקטע הוא שבשביל להחזיר את הרכב בזמן(נגיד ואספנו אותו ב-10) אנחנו צריכים לצאת ממש מוקדם בבוקר מלינדאו(שעתיים נסיעה) ולהספיק להזדכות על הרכב עד 11:00.

במידה ואני משלם על עוד יום השכרה, האם אני יכול להחזיר את הרכב לפני הזמן שצייתי בהזמנה ללא בעיה ?

במידה ואני בוחר לנסות להספיק אבל מגיע עם איחור. באיזה תעריף מחשבת חברת ההשכרה את היום נוסף?

בכללי מישהו השכיר עם אוויס גרמניה ומכיר את צי הרכבים שלהם ? אני מתלבט בין קבוצה C (גולף עם GPS) לבין קבוצה D (פורד קוגה). הבדלים של 30 יורו סה''כ לכל ההשכרה.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

אם אתה מאחר, זה תלוי בחברה: משהו כמו על כל שעה איחור אתה משלם רבע יום, מעבר ל4 שעות אתה מחויב על יום שלם.

אם שילמת על עוד יום, אין בעיה להחזיר לפני המועד. לא בטוח שתזוכה על יום אם תחזיר יום שלם לפני אבל תבקש.

פורסם (נערך)

שום בעיה. בדרך כלל באיחור קל - סדר גודל של 4 שעות, אבל תלוי בתנאי ההשכרה - משלמים לפי שעה. מעבר לזה עוד יום. אני מניח שמדובר בסכומים קטנים, לא יותר מכמה עשרות אירו. תתקשר לסניף במינכן וברר את המדיניות.

דרך אגב, הייתי מחשב 3 שעות נהיגה לפחות מלינדאו ועוד שעה להחזרת הרכב (יעילה מאד) ולהגעה לטרמינל 1F. אם אתם ממריאים מהטרמינלים הנורמליים תוריד חצי שעה. גם להגעה ממינכן כשעה, תלוי היכן המלון. בפעם האחרונה שהייתי שם מצאתי מלון קרוב ליציאה 2 של A94 (במזרח העיר), וחוץ ממזג אויר זוועתי שגרם הגבלת מהירות באוטובאהן ההגעה לשדה היתה סבירה. המרחק די גדול, עד כמה שאני זוכר השדה למעלה מ-50 קמ מצפון למינכן.

אם אתם מגיעים למינכן וישנים בה אפשר להחזיר את הרכב יום קודם ולנסוע לשדה ב-S-bahn, עניין של כשעה, צריך לבדוק את מחיר הכרטיס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב, במינכן הם מאוד פתוחים (שלא להגיד דוחפים) לשידרוגים במקום במחירים מאוד מאוד אטרקטיבים.

כל פעם שטסתי לשם נתקלתי בזה, בפעם האחרונה הוא שאל אם בא לי לשדרג את הגולף (סתם גולף), שאלתי אם יש לו משהוא מעניין, הוא מיד אמר לי "תן לי עכשיו 300 אירו ויש לך לכל ה 8 ימים M2".

אני לא חושב שאי פעם הממ הזה היה יותר רלוונטי...

3d32367da33f80b8c8bd881f878d205170025920e1e0a20d1f4bf9409f35e7e5.jpg

בנוגע לשעת ההחזרה, שמע, ההשכרה שם זולה ואם אני צריך לשקלל לשלם עוד יום (על איחור של שעתיים) אבל לא להתרוצץ בתחבורה ציבורית עם המזוודות (והילדים?), מונית מהמלון לתחנת אוטובוס ואחכ אוטובוס/ רכבת לשדה...אני משלם עוד יום שכירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי הנוחות - אני מסכים עם באגירה, אבל להחליט בהתאם לתכנית הטיול ומקום המלון. אם הטיסה בשעה מוקדמת אפשר לחפש מלון בקרבת השדה ולקצר טווחים לבוקר הטיסה.

דרך אגב, לפחות פעם אחת היה לי ניסיון רע מאוד בשכירות רכב במינכן, יחד עם המתנה ממושכת למזוודות יצאתי מהשדה לא פחות מ-6 שעות לאחר הנחיתה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אנחנו טסים עם אל על אז המחסן(טרמינל F) מחכה לנו 100%.

יום השכרה יוצא 30 יורו. בעלות הזאת עדיף לקחת יום נוסף ולהיות רגוע. פשוט לא הייתי סגור אם אפשר להחזיר רכב לפני הזמן.

מבחינת מעבר גבולות לאוסטריה ושוויץ צריך לעדכן את חברת ההשכרה(מכיר את נושא המדבקות)?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

שום בעיה. אותי שאלו כאשר אספתי את הרכב, קיבלתי אחד עם מדבקה שוויצרית, חסכתי כ-40 אירו. בחלק מקבוצות הרכב יש מגבלות על כניסה לחלק ממדינות מזרח ודרום אירופה, אבל לא זכורה לי בעיה עם אוסטריה ושויצריה.

כבר הצעתי לך להתקשר למשרד ההשכרה, אתה יכול להעלות את השאלה (ולקבל את אותה תשובה).

פורסם

דרך אגב, לפחות פעם אחת היה לי ניסיון רע מאוד בשכירות רכב במינכן, יחד עם המתנה ממושכת למזוודות יצאתי מהשדה לא פחות מ-6 שעות לאחר הנחיתה.

רוב התגובות על אוויס מדברות בדיוק על זה! למרות ש-6 שעות זה חריג ביותר. אתה זוכר איזו חברה זו הייתה ?

מבחינת דיזל אין אפשרות לשריין מראש. מה הסיכוי ליפול על בנזין? יעשו בעיות לבקשה להחליף לדיזל ?

פורסם

זה היה לפני 9 שנים. לא זוכר.

פורסם

לפני שנה היינו בצפון יוון זגוריה/צומרקה ומאוד התלהבנו!

מבחינת האזורים שציינתי - יש לך המלצה למקומות שכדאי לבקר ולכמה זמן? מה שמעניין אותנו זה יותר הטבע

פורסם

אנחנו שכרנו מבאדג'ט (שזה אוויס) במינכן. גם כן היינו באותה דילמה, לקחנו את הרכב ב1 לחודש (בסביבות 10 בבוקר) וחזרנו ב10 לחודש אך רצינו להעביר את היום האחרון במינכן, בסוף הוחלט להחזיר הרכב ב9 לחודש בסביבות 3 בצהריים (הגענו מאוסטריה), שילמנו על יום השכרה נוסף אך החלטנו לא להסתבך עם חיפוש ותשלום חניה- החלטה נכונה לדעתי כי כרטיס קבוצתי (עד 5 מבוגרים)ליום שלם לתחבצ שכולל רכבת עד השדה עולה כ24 יורו, המלון שלנו היה ליד תחנת הרכבת המרכזית וההגעה לשדה היתה נוחה מאוד ברכבת.

לגבי הרכב, ההזמנה היתה לרכב מקבוצת IWMR (פסאט סטיישן ידני) בפועל קיבלנו סיטרואן גראנד פיקאסו ידני דיזל מקבוצת FVMR עם כל האיבזור שאפשר לבקש (בקרת שיוט אדפטיבית, שמירת נתיב, חימום מושבים, מסאז' לגב, גג פנורמי ענקי), רכב מאוד נוח ל4 מבוגרים עם 4 מזוודות בינוניות. מה שכן הוא הרגיש כמו ספינה בעיקולים ההרריים אבל ניחא, לא כל הנוסעים חובבי נהיגה בכל מקרה:roll:

הבעיה היחידה עם אוויס היא התור הענקי, אנחנו חיכינו בתור כשעה וחצי, בזמן ההמתנה התור התארך משמעותית ולהערכתי לאחרונים בתור היו לפחות שעתיים וחצי המתנה לפניהם, אז קח זאת בחשבון.

פורסם

הסיפור שלי היה תור של שעתיים, קבלת רכב לא תקין והמתנה של שעתיים לקבלת רכב חלופי, כולל התרוצצות הלוך חשוב בין המשרד בטרמינל לרכב בקומה 5 או 6 של החניון, שגדלה לא מעט זמן. יחד עם תור ארוך בדרכונים ואיחור בקבלת המזוודות זה הגיע ל-6 שעות ויותר. אחר כך היה עוד סיפור דעיכה אותנו בדרך, לקח עוד 6 שעות עד הגבול ליד זלצבורג.

פורסם

היום ביצעתי את ההזמנה. בשירות לקוחות אמרו לי שבקשה לרכב דיזל(במידה ואני מקבל) עולה 30 יורו + מע''מ מקומי אצל הספק.

מה הסיכוי לקבל רכב בנזין בגרמניה ? שווה את התוספת ?

פורסם

כשאתה מזמין רכב אתה בעצם מזמין "רכב כל שהוא שיש לנו במלאי מהקטגוריה שהזמנת".

כל בקשה לשריין רכב ספציפי (סטיישן, אוטומטי וכו') עולה "קנס" שככל הזכור לי היא באמת סביב ה 20-30 אירו.

אם יש לך נסועה רבה בטיול, כבר על התדלוק הראשון אתה מחזיר את ה 30 אירו האלה (לא כי דיזל זול יותר, הוא כמעט ולא וככל הזכור לי בשוויץ הוא יקר יותר, אבל פשוט הנסועה לכל ליטר גדולה יותר.

במעמד לקיחת הרכב שאל אם יש להם במקרה רכב עם וינט (אישור תנועה באוטוסטרדות שוויצריות) או המקביל האוסטרי, סתם שאלה כזו יכולה לחסוך לך עוד איזה 30 אירו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...