Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בעבר שרשור לגבי פרויקט התמא 38 שהתחילו אצלי בבניין.

הפרוייקט נמצא כרגע בישורת האחרונה. היו הרבה מאוד בעיות בדרך :roll:

אנחנו קומה רביעית ואחרונה אז בחורף שעבר היו הרבי מאוד נזילות וטפטופים מהתקרה בכל הבית. הבוידעם הוצף וכל התכולה נהרסה. הציפוי הפנימי גם נהרס. קיר אחד בדירה התמלא בעובש (כל הקיר הדרומי).

בטעות יצקו בטון לביוב של המטבח. עליתי על זה די מהר. הזרימו מים בלחץ לתוך הביוב ואז הציפו לי את המטבח בבטון ובמים :-(. כתוצאה מגירת מטבח אחת נהרסה כולל המנגנון שלה. הגב של הקלפות קיבל בטן מהרטיבות והתמלא בעובש.

היו ימים בלי מים חמים בגלל בעיות עם החשמל של הדוד. יש שברים בקירות ובתקרה בכל מיני אזורים בבית. מזגן רצפתי בן כ 30 שנה שקירר את כל הבית הלך לעולמו. היו עוד הרבה מאוד תקלות קטנות וגדולות אבל בסופו של דבר הכל יתוקן. כל זה יתוקן ויוחלף.

כשיצקו את הקיר שמחבר בין הממ"ד לדירה משהו השתבש. המפתן של הדלת עקום. המסגרת של הדלת של הממ"ד מיושרת והדלת נסגרת נכון. אבל החלק העליון של היציקת בטון עקום. אותו הדבר איפה שהפתחים של האיוורור מעל הדלת. אמור להיות 2 פתחים (מעגלים ממתכת) שהם בתוך מלבן ששקוע בקיר אבל במקום מלבן יצא משהו עקום. דיברתי עם הקבלן ובניגוד לפעמים קודמות זה לא הניב יותר מידי. משהו בסגנון של זה מה שיצא, אי אפשר לשבור את הקיר ולעשות יציקה מחדש. לי זה קצת מפריע בעין. ויש לי חשש שיום אחד שארצה למכור את הדירה זה יגרום לבעיות במכירה. האם יש איזה שהוא תקן או משהו דומה שאני יכול לנצל ולטעון שהם עברו עליו ? מה אפשר לעשות? לקבל ולהשלים?

אסף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, ואני חשבתי שאני אכלתי ח#א עם התמא אצלי...

5 שנים ו4 קבלנים מאז התחלת עבודות ומתחילים לראות את האור בקצה המנהרה!

פורסם

דווקא מבחינת זמנים הכל בסדר.

שאר התקלות טופלו (או יטופלו) על ידי היזם. נניח המטבח אני מזמין נגר לבחירתי שיתקן את הנזק. הוא מוציא חשבונית על שם היזם ואני מקבל את עלות התיקון בחזרה.

בכל הדירה היו רשתות בחלונות ותריסים די חדשים שנהרסו מבטון (נקרעו, נשברו) וגם אותם הם יחליפו. הדבר היחיד שהוא נתון לוויכוח הוא המזגן שנהרס.

דלתממד.jpg

השאלה שלי היא לגבי הקיר שעקום. סימנתי בתמונה באדום איפה שעקום.

וכן אני יודע שדלת הממד מותקנת בתמונה הפוך. באו וסידרו את זה גם :roll:

פורסם

הפלאנג'ים הנ"ל מיועדים לחיבור תעלות (שרשוריות) של מיזוג אוויר מיני-מרכזי. אם אתה עושה מזגן כנ"ל, תצטרך להתקין לפניהן תריס לכניסת אוויר ותריס אוויר חוזר.

אם אתה עושה מזגן מפוצל- אין להן שימוש כלל.

בכל מקרה- כל קבלן גבס מתחיל יסגור לך את כל הריבוע הזה חלק עם הקיר (עם תריס מיזוג או בלעדיו) ולא יראו אי פעם שמשהו היה עקום.

אין פה נזק אמיתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...