Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צעיר וכיפי עד 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המבחן של "אוטו" כיסח את הרכב?

רק שבאותה שנה האוטו המכוסח זכה בתואר מכונית השנה באירופה:

https://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-geneva-motor-show/vauxhall-astra-named-european-car-year-2016

רק שבאותה שנה מבחנים בחו"ל טענו שהוא אוטו יותר טוב מהגולף:

אני בטוח שהנתון שאתה מדדת הוא בסדר. אני רק די בטוח שאתה בעצמך לא נסעת באותה צורה ובאותה דרך על אסטרה ובדקת את הצריכה שלה.

משום שזה המצב ומשום שצריכת הדלק של מכונית תלויה בצורה חדה מאוד גם בדרך וגם בנהג שיושב מאחורי ההגה (ומספיק להסתכל על ההבדל הקיצוני בין הנתון שלך לבין הנתון במבחן של אוטו), אז אין שום בסיס לטענה שלך.

בדיוק בשביל לבסס טענות ובשביל שלא יזרקו סתם דברים באויר, יושבים אנשים ועושים ניסויים מבוקרים... בתנאי מעבדה... בשביל זה מעבדות קיימות ואת התוצאות הרלוונטיות אתה כבר יודע.

תהיה בטוח שנסעתי כרגיל, ואפילו בגלל שהרכב עדיין חדש ביצעתי כמה בדיקות פתיחת מצערת כמו ילד ב10 שאני לא עושה בשגרה,

מעניין אותי, איפה קראתה שאמרתי ש"אוטו" כיסח את האופל, איפה ראיתה שאמרתי שהאופל הוא רכב "רע"?

1. הכוונה ל"מכסחים" (ברבים) היא שהם לא בודקים את הרכב בשאנטי, הם לוחצים, והרבה, וזה גורם לצריכת הדלק הגבוהה המובנת נאליו במבחנים שלהם, וזה לכל הרכבים בלי יוצא מן הכלל.

2. אני בטוח שהאסטרה הזו טובה, אפילו הייתי כל כך קרוב לקנות אחת חדשה כאשר חיפשתי רכב, תוכל לקרוא על זה בשרשור האחרון שלי כאשר חיפשתי רכב מעניין ומהנה לנהיגה, אך מצאתי שה3 מתאימה יותר לצרכים שלי ולמה שחיפשתי ברכב.

3. תחזור אחורה ותקרא שוב מה כתבתי, ולמה בכלל עניתי לך, הסיבה היא לא כדי להוכיח לך שה3 טובה יותר, אלא אך ורק כתיקון למה שכתבתה שהאסטרה חסכונית יותר, כי היא לא, ואתה יודע מה, יכול להיות שצריכת הדלק של 2 הרכבים האלה היא די קרובה או זהה, עדיין אי אפשר להגיד נחרצות שהיא חסכונית יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תהיה בטוח שנסעתי כרגיל, ואפילו בגלל שהרכב עדיין חדש ביצעתי כמה בדיקות פתיחת מצערת כמו ילד ב10 שאני לא עושה בשגרה,

מעניין אותי, איפה קראתה שאמרתי ש"אוטו" כיסח את האופל, איפה ראיתה שאמרתי שהאופל הוא רכב "רע"?

1. הכוונה ל"מכסחים" (ברבים) היא שהם לא בודקים את הרכב בשאנטי, הם לוחצים, והרבה, וזה גורם לצריכת הדלק הגבוהה המובנת נאליו במבחנים שלהם, וזה לכל הרכבים בלי יוצא מן הכלל.

2. אני בטוח שהאסטרה הזו טובה, אפילו הייתי כל כך קרוב לקנות אחת חדשה כאשר חיפשתי רכב, תוכל לקרוא על זה בשרשור האחרון שלי כאשר חיפשתי רכב מעניין ומהנה לנהיגה, אך מצאתי שה3 מתאימה יותר לצרכים שלי ולמה שחיפשתי ברכב.

3. תחזור אחורה ותקרא שוב מה כתבתי, ולמה בכלל עניתי לך, הסיבה היא לא כדי להוכיח לך שה3 טובה יותר, אלא אך ורק כתיקון למה שכתבתה שהאסטרה חסכונית יותר, כי היא לא, ואתה יודע מה, יכול להיות שצריכת הדלק של 2 הרכבים האלה היא די קרובה או זהה, עדיין אי אפשר להגיד נחרצות שהיא חסכונית יותר.

אם כבר אחורה אז רשמתי יותר מזה.

רשמתי שמכוניות עם מנועי טורבו קטנים חסכוניות יותר בדלק ממכוניות עם מנועים אטמוספריים גדולים וזו טענה כללית נכונה. זו אחת הסיבות העיקריות שיצרני מכוניות מייצרים אותן היום בהמוניהם.

לכל כלל יכולים להיות יוצאים מן הכלל אבל זה לא אחד מהם והנתונים הרשמיים מראים את זה אבל יש לך קושי להתמודד איתם אז אתה מתעלם למטרות ויכוח.

במציאות, שבה אנשים לא "מכסחים את האוטו" (לפי אוצר המילים שלך) שלהם, הפער לטובת המנועים הקטנים רק הולך וגדל אבל הנקודה כבר מזמן ברורה, כרגע זה ויכוח לצורך ויכוח והוא מוצה.

• תוכן חדש...