Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,



אחר בחירת הרכב המבוקש (סקודה פאביה), והתחפרות 'קלה' עליו בפורום, מצאתי שתי פאביות עם היסטוריית טיפולים לא רעה. באחד הרכבים הוחלף גיר, בשני טיפולים לפי שעון של פילטרים-שמן-וכו', ללא כל סימני בעיה בגיר עד כה, שניהם באזור ה-80,000 ק"מ. לצערי אין הרבה פאביות בשוק. את שאר הרכבים שבדקתי יכולתי לקנות גם באזורי ה-40-60 אלף ק"מ (208, מיקרה, סוניק... אלו לצערי נפסלו בתהליך הקנייה כי לא הרגישו נוח-יציב-בטוח לאישה כמו הפאביה שמרגישה כמו טנק קטן וגבוה, בקטע טוב דווקא).

 

מעבר לבדיקת שלדה והערות כלליות שאני לא תולה בהם הרבה במכוני קומפיוטסט (בטח שלא בסעיפי הגיר שם הכסת"ח ואי לקיחת האחריות ברמות אחרות),

האם אפשר לקחת אותו למוסך לבדיקת גיר DSG מקיפה, מצב המצמדים, צפי להחלפה וכן הלאה, או שזה דורש פירוק והרכבה לא סבירים למעמד קניית רכב? כנ"ל לגבי רצועת הטיימינג והמותחנים - ניתן לבדוק סטטוס לפני קניית הרכב? אם יש המלצה ספציפית למוסך במרכז (מראש העין ועד תל אביב-חולון), שבקיא ברכבים האלו, אשמח לשמוע.

 

לאחר קריאה של די הרבה בפורום, אני נוטה יותר ללכת למוסך יעודי לסוג הרכב, ולא לקומפיוטסטים למיניהם.

 

תודה מראש..

פורסם
זה הdsg6 או 7?
7 הילוכים אז מניח ש dsg7

לא מצאתי במפרטים טכניים באינטרנט את הפירוט הזה..

פורסם

Dsg7 dq200 הידוע לשמצה..

 

לצערי אני לא חושב שמוסך או מכון בדיקה יוכלו לסייע לך בפענוח של הגיר, למעט כמובן אם יש כבר כבר בעיה קיימת.

 

מאותה הסיבה אני בחרתי להתרחק מהקונצרן אלא אם ידני..

 

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם (נערך)

למה לפתוח שרשור כפול? למה לא המשכת ב

 

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5793647

 

כמו ש @bigmik כתב לך שם : לדעתי מוסך רון בתל אביב יוכל לתת לך את התשובה מקריאה נתוני ריצה במחשב. תרים טלפון תברר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

טוב, דיברתי עם מוסך רון ומוסך מורשה של סקודה. אין ממש דבר כזה בדיקת גיר dsg, יש מתן מענה לבעיות (דפיקות ורעשים אם יש, למשל. ממה שנסעתי ברכב - אין).

×
×
  • תוכן חדש...