Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

אני צריך להחליף שמן גיר ברכב שלי והעלות שלו בישראל מאוד יקרה (כ-700 ש"ח כולל עבודה) מדובר בגיר הרציף.

אני מחפש כבר כמה ימים ברחבי האינטרנט (באתרי רכישת חלפים ברכב בחו"ל) את השמן לרכישה ולא מוצא אותו.

אני נתקל בעשרות שמנים ולא יודע בדיוק איזה שמן מתאים לרכב שלי.

אם אני מבין נכון, הגיר שלי רכב הוא : Twich-Clutch Sportronic® Shift Transmission (TC-SST)?

הגעתי לכאן : https://www.autodoc.co.uk/car-parts/gearbox-oil-and-transmission-oil-11915/mitsubishi/lancer/lancer-saloon-cy-z-a/24542-1-8?filter_generic=1667

אני לא מצליח להבין איזה גיר מתאים לרכב שלי.

אשמח ממש לסיוע בהקדם

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

האם זה השמן היחיד שאני חייב לרכוש? אין חלפים או שמן שמגיע שלא בפחית פח?

אני מחפש באתרים בחו"ל, פחות מעדיך בארץ. אני רוצה לראות כמה זה יעלה לי בחו"ל

פורסם

תחפש לפי מה ששלחתי לך בחול

לפי מה שבדקתי בזמנו זה השמן המקורי לגיר הרציף של מיצובישי

מומלץ מאוד לא לשים חליפי

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

זה גיר,שאם לא מחליפים לו שמן מקורי+מסנן אחרי 100,000 ק"מ או 6 שנים -צפה לצרות צרורות.

זה גיר יקר יותר לתיקון מאשר אוטומטי סטנדרטי ולא חושב שהייתי מהמר על שמן שאינו מקורי.

מה כן ? המחיר במורשה שערורייה כי הם מחייבים בערך 100 ש"ח לליטר שמן ואתה יכול לבדוק ביונדאי שופ (פלקון קוריאה בת"א)/אבי חלפים ותגלה ששמן כזה עולה פחות אצל אחד מהם ואז לגשת למוסך כללי לבצע את ההחלפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...