Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מצרף תמונות של הגג (לאון 2008 FR), כמו שאתם רואים הוא נפל.

מבחינת הבד עצמו הוא שלם לחלוטין ללא קרעים.

אשמח מאוד להמלצה למקום במרכז (זכור לי שהיה רפד באזור רינתיה או אחד המושבים הסמוכים).

לדעתכם ניתן למתוח ולהדביק את הבד? לא יפריע לי אם יהיו מעט סימני דבק, העיקר שישב טוב ומתוח. אלא אם כן יהיה הבדל של 100-200 שקל בין תיקון להחלפה, מה שלא נראה לי כי אם מחליפים, אז בטח צריך להוציא ולפרק חלקים, ואצלי הכל יושב טוב, פשוט הדבק נפל וזה לא מתוח.

בנוסף שמתי לב שהמלבן בד מסביב לתאורה מאחורה רחב יותר מהקוטר של גוף התאורה עצמו. אמור להיות שם חתיכת פלסטיק עוטפת כלשהי? או שזה פשוט נמתח ונכנס לגוף התאורה וזהו?

כל מידע על מקום, המלצה ועלויות יעזור מאוד.

תודה רבה מראש לעוזרים

גג 1.jpgגג 2.jpgגג 3.jpgגג 4.jpgגג 5.jpg

פורסם

קשה לי לדמיין תוצאה נורמלית עם תקיעת נעצים לבנים.

אם אתה יודע על תמונות שרצות בפורום אשמח לקישור.

בכללי בכל זאת מעדיף עם דבק ומתיחה של בעל מקצוע מאשר נעצים תקועים בגג. מכיר בעל רפד ועלויות אחי?

פורסם

הרפד באזור רינתיה קוראים לו דאבוש מקצוען אמיתי לדעתי הפתרון הכי טוב יהיה להחליף את הבד אני מניח שהוא גם מתפורר עליך סדר גודל של עבודה כזאת כולל פירוק הרכבה היא1500 תבדוק איתו לפני שיש לו את סוג הבד שלך

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

נכון, דאבוש...

אדבר איתו מחר. תודה!

הבד נראה טוב ולא מתפורר.

רק שהוא נפול ובאור רואים את סימני הדבק. שאני מצמיד את הבד לתקרה זה לא נראה לעין

פורסם (נערך)

נעצים יכול להיות פתרון טוב. אי אפשר להדביק מכיוון שיש שם ספוג והוא מתפורר מה שיגרום לכל דבק שתשים להחזיק עד שהספוג יתפורר שוב, וזה קורה די מהר.

יכול להגיד לך שעשיתי דבר כזה בפולו 2003 (מחלה של הוואגיות הדבר הזה) ולקח לי ולאחי סדר גודל של שעתיים עבודה.

צריך להוריד את החתיכת עץ והבד שיש עליה, לגרד את הספוג כדי שיהיה לדבק במה להיספג ואז להדביק (בד חדש לא אותו אחד), לא מסובך יותר מידי(למעט הטריק שצריך כדי לשלוף את העץ מאיזור הסוכך שמש), בינתיים עברו 3 שנים וזה מחזיק יופי.

אני מניח שהרעיון זהה גם במקרה שלך (אם כי בגלל הגג הנפתח אני מניח שיהיה מסובך יותר ויקח יותר זמן).

עריכה אחרונה על ידי abl155

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

אצלנו באשקלון במקום מיקצועי אשר יפרק את הגג החוצה, קילף את כול הספוג שנשאר לאחר הקילוף לחלוטין יש כמה בדים בצבעים שונים.

בקיצור ממליץ בלב שלם.

המחיר שנלקח הוא 650 שקלים.

אני בטח לא יעשה לו פירסום פה !!

אם תרצה שלח לי הודעה בפרטי ואשמח לעזור.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

א. תוודא היטב שמשתמשים בדבק לא רעיל!!! אתה נושם את זה ביום חם כשאתה נכנס לרכב.

ב. אם שכבת בד הגג כבר צנחה אז באמת עדיף להחליף כבר את הריפוד גג כי הספוג מתקלף ומתפורר וזה לא בריא לנשום גם את זה.

ג. נראה שיש לך סאנרוף - האם היו נזילות? - אם כן, כדאי לבדוק את הניקוזים ואת אטם הסאן רוף כי אם זה מה שגרם לדבק להפרד - שנה הבאה זה יקרה לך שוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...