Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במהלך השבוע בחנתי כמה הצעות מחיר לטיפול עבור הרכב שלי.

היו הצעות גם ממוסכי יבואן וגם ממוסכים כלליים מורשים, והופתעתי לגלות שלא רק שאין הבדל, אלא ההצעה הכי נמוכה הגיעה ממוסך יבואן.

ומדובר על אותו טיפול עם אותם חלקים בדיוק.

אז מה קורה פה? המוסכים הכלליים התייקרו או שמוסכי יבואן ישרו קו והוזילו מחירים?

פורסם (נערך)

שניהם.

אבל עבור מוסך היבואן זו גם דרך שימור לקוחות. (מדפסת דיו גם נמכרת במחיר הפסד ברשתות... האלמנט מגיע אחר כך).

יצאת מרוצה מהטיפול כנראה שתחזור ...

בדקת שבשני המקרים החלפים הם OEM או מקוריים ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא בהכרח.

אני פעם קיבלתי הצעת מחיר ממוסך כללי שהייתה זולה ממוסך מורשה יבואן ואחרי זה הכפילו אותה פי 2.

יש מוסכים מורשי יבואן שנותנים מחירים טובים. גם בצ'מפיון.

צריך להתמקח ולעשות סקר שוק.

פורסם
שניהם.

אבל עבור מוסך היבואן זו גם דרך שימור לקוחות. (מדפסת דיו גם נמכרת במחיר הפסד ברשתות... האלמנט מגיע אחר כך).

יצאת מרוצה מהטיפול כנראה שתחזור ...

בדקת שבשני המקרים החלפים הם OEM או מקוריים ?

מדובר רק על חלקים מקוריים.

פורסם (נערך)

אני בוחר את המוסך האמין/מקצועי יותר.(אמינות לפני הכל) לאו דווקא הזול ביותר אבל פה זה לשיקולך. כולה טיפול שנתי.. מה כבר יכול לקרות ?

יתקשרו באמצע הטיפול להודיע שהבוחובוטים גמורים וחייבים להחליף ?!

אצלי גם שיקולים אחרים כי אני מביא חלפים מהבית .לא כל מוסך מסכים לזה..

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בטיפול שגרתי של שמנים עלות החלפים משמעותית יחסית לעלות העבודה.

זאת אומרת שאם אתה מתעקש על חלפים מקוריים ההבדל יהיה זניח. תמיד היה (אלא אם כן תביא חלפים בעצמך).

ככה שכל מבצעי הטיפול ב-299 וכו' - לא רלוונטים.

• תוכן חדש...